Οι αδερφοί Αντετοκούνμπο παίζουν streetball σε τρεις πόλεις της Ελλάδας

 

 

Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα υποδέχονται τον Greek Freak και τον αδερφό του Θανάση

Κείμενο: Platform team

Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα υποδέχονται τον Greek Freak και τον αδερφό του Θανάση

 

Είστε έτοιμοι; Το Antetokounbros Streetball Event 2016 ξεκινάει!

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους να γίνουν ένα με τον κόσμο και να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους! Σε ένα Event που θα γίνει θεσμός ανεξίτηλος στον χρόνο και μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούνμπο ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Κάντε κλικ εδώ και δείτε στο σχετικό βίντεο μια μικρή γεύση από ότι θα ακολουθήσει. Τρίποντα, καρφώματα και τάπες από τα αγαπημένα αδέρφια του ΝΒΑ, τους AntetokounBros!

 

Πρώτος σταθμός, το ΗράκλειοΚρήτης!  Το Σάββατο στις 23 Απρίλη και ώρα 17.00 στο Παλιό Ενετικό Λιμάνι, έναντι του Φρουρίου Κουλέ σας περιμένουμε για το πρώτο μεγάλο ραντεβού! Το επόμενο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 22 Μάη, στη Θεσσαλονίκη και η αυλαία για φέτος θα πέσει την Κυριακή, 29 Μάη στην Αθήνα!

 

Το Eurohoops.net μαζί με τον Δήμο Ηρακλείου και την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν το μεγάλο Event του Σαββάτου. Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς - εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την... σφραγίδα των χορηγών του Event!

 

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. Μπείτε στοEurohoops.net για να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς και να κερδίσετε μια θέση στο γήπεδο ως παίχτης και ως VIP θεατής. Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι πως μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν... συγγένειες!

 

{youtube}wLW6JT6ndZE{/youtube}