Ο πρόεδρος της Βορείου Κορέας λέει στον λαό ότι θα πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο...


Ο πρόεδρος της Βορείου Κορέας λέει στον λαό ότι θα πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο...

 

Μετά την επικράτηση του στις εκλογές (στις οποίες δεν είχε κανέναν αντίπαλο) με 100% και την επιβολή σε όλα τα νέα αγόρια να υιοθετήσουν το κούρεμα του, ο Kim Jong-un πήγε την υπόθεση προπαγάνδα ένα βήμα παραπέρα.

 

Τελευταία του επινόηση, η υποτιθέμενη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας της Βορείου Κορέας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας! Μάλιστα, δεν περιορίστηκε μόνο στο να πει ότι η ομάδα συμμετέχει στην διοργάνωση, αλλά κατασκεύασε μια ολόκληρη ιστορία, σύμφωνα με την οποία, η Βόρεια Κορέα κάνει περίπατο στα γήπεδα της Βραζιλίας.

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστορία του Kim Jong-un, η Βόρεια Κορέα κέρδισε την Ιαπωνία με 7-0 και στην συνέχεια την Αμερική με 4-0. Στον τελευταίο αγώνα των ομίλων, επικράτησε και της Κίνας με 2-0! Για να κάνει τα παραπάνω περισσότερο πιστευτά έφτιαξε κι ένα βίντεο, το οποίο προβλήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης, στο οποίο βλέπουμε τα γκολ και τις επιτυχίες της ομάδας, αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο να καταφθάνει στην Βραζιλία για τον επόμενο, κρίσιμο αγώνα με την... Πορτογαλία. Οι οπαδοί όλων των υπόλοιπων ομάδων φυσικά τον αποθέωσαν. 

 

Μένει να δούμε αν ο Kim Jong-un θα το φτάσει μέχρι τέλους ώστε να ισχυριστεί ότι το σηκώσανε κι' όλας!


Update: Εν τέλει, όλο αυτό αποδείχτηκε ένα καλοστημένο troll!

 

{youtube}ZJoRZOK18Fg{/youtube}