Η The North Face βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ένταξη στην ομάδα των αθλητών της και τη συνεργασία της με τον ορειβάτη, Νίκο Τόδουλο.


Η The North Face, κορυφαία στο είδος της, εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ένταξη στην ομάδα των αθλητών της και τη συνεργασία της με τον ορειβάτη, Νίκο Τόδουλο.

Διαθέτοντας πάντα το απαραίτητο πάθος για συνεχείς εξερευνήσεις και παρέχοντας το πρωτοποριακό στυλ των προϊόντων της, σε μοναδικούς αθλητές-πρεσβευτές της ορεινής άθλησης, η εταιρεία The North Face, δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί άμεσα και να ενσωματώσει στην ομάδα της, τον πιστοποιημένο συνοδό αναβάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Νίκο Τόδουλο.

Αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή της The North Face στην Ελλάδα, καθώς έχει διανύσει με τα πόδια και το ποδήλατο του πάνω από 32.000 χιλιόμετρα. Έχει συμμετάσχει σε ορειβατικές και γεωγραφικές αποστολές σε όλο τον κόσμο, από την Παταγονία και τις Άνδεις μέχρι τον Αρκτικό κύκλο και την Γροιλανδία και από τα υψίπεδα του Θιβέτ μέχρι την Ανταρκτική, ενώ έχει γίνει γνωστός από τις περιπέτειές του σε μεγάλες αποστάσεις που έχει διανύσει.

Η δυναμική του συγκεκριμένου αθλητή και το πάθος του για εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ. Συγκεκριμένα, μέσα στον Μάρτιο του 2014, ο Νίκος Τόδουλος έχει αναλάβει, με την υποστήριξη της The North Face, να διασχίσει την Ισλανδία, από το Βορρά ως το Νότο, με ορειβατικά σκι χωρίς εξωτερική υποστήριξη, σε μια διαδρομή συνολικής απόστασης 350 χιλιομέτρων. Επίσης, δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2014, θα διασχίσει τη Μεγάλη Βρετανία (Coast to Coast), από την περιοχή της Cumbria, μέχρι την Βόρεια Θάλασσα, συνολικής απόστασης 304 χιλιομέτρων.

Ο Brand Manager της The North Face, κ. Μανώλης Μαυροειδής, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάσσουμε στο δυναμικό μας έναν άνθρωπο με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο βουνό, την ορειβασία και το ποδήλατο βουνού. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας αλλά και οι γνώσεις του Νίκου, δεν μας άφησαν ούτε λεπτό σκέψης και πλέον προχωράμε δυναμικά μαζί, για νέες εξερευνήσεις και αποστολές, εντός και εκτός Ελλάδας.»