Παγκόσμια Ημέρα Snowboard στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Snowboard!

Κείμενο: Super User

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Snowboard!

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου  πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους λάτρεις του Snowboard  στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Χιονοσανίδας!

Ειδική έκπτωση -50% στο ολόκληρο εισιτήριο και στην ενοικίαση εξοπλισμού snowboard από το κατάστημα του Χιονοδρομικού, θα απολαύσουν  οι Snowboarders την ημέρα αυτή!

-50%  έκπτωση  στα μαθήματα snowboard και ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα για τα παιδιά μέχρι 12 ετών (σε προγραμματισμένες ώρες),  από την Helmos Ski Team, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να συμμετέχουν και να ανακαλύψουν τις χαρές του snowboard!

Και βεβαίως η Παγκόσμια Ημέρα Χιονοσανίδας δε μπορεί να μην είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα περιβάλλοντος!  Επειδή λοιπόν η αγάπη για τη φύση αρχίζει από την κούνια, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε δραστηριότητες του Παιδότοπου Learn ‘ n Play Center με έκπτωση -30%. Ελάτε να γίνουμε μικροί κηπουροί φυτεύοντας τοπικά προϊόντα, να ταΐσουμε τα πεινασμένα ζωάκια του βουνού και να δούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε δωράκια από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά!

Την ημέρα αυτή, στο χώρο του Chalet, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές  λήψεις από διάσημους  φωτογράφους, που έχουν εμπνευστεί από τη μαγεία των βουνών.

Αρωγός της έκθεσης, το φωτογραφείο του Γιώργου Κοσσιέρη.
Επιμέλεια: Χρήστος Τσάνης.

Επίσης στο Chalet θα προβληθούν οι ταινίες « Into the Mind» και «The Art of Flight», δύο ιστορίες γεμάτες αδρεναλίνη  για τους fans των extreme sport!

Σας περιμένουμε!!