Μεγάλες εξελίξεις στον κόσμο του snowboarding!

Κείμενο: Super User
Συγκλονιστικές θα λέγαμε είναι οι εξελίξεις (οκ, εμείς θα επιζήσουμε) στον κόσμο του snowboarding και κυρίως στο business κομμάτι (που σίγουρα επηρεάζει και όλα τα άλλα). Όπως ανακοίνωσε επίσημα το αφεντικό της Burton Snowboards, Jake Burton, οι δομικές αλλαγές θα είναι δραματικές.

Γνωστές και αγαπημένες εταιρίες και στην Ελλάδα που ανήκουν στην ομπρέλα της Burton όπως η snowboard τριάδα Forum - Foursquare - Special Blend κλείνουν οριστικά του χρόνου (!!), η Gravis Footwear θα κυκλοφορεί απο εδώ και πέρα μόνο στην ... Ασία (για να μην πούμε μόνο στην Ιαπωνία), η Analog κόβει το skate και surf κομμάτι της και αφοσιώνεται μόνο στο snow apparel, η RED ουσιαστικά απορροφάται απο την anon Optics (με την τελευταία να κυκλοφορεί τα πρώτα της helmets), ενώ η Burton θα δώσει μεγαλύτερη βάση στο κομμάτι ρούχο και τσάντες (ίσως τελικά το μόνο που 'κρατιέται' τόσο καλά ακόμα...).

Ελπίζουμε πάντως σε κάποια ευχάριστη έκπληξη στο θέμα Forum - Foursquare - Special, αν και οι business αριθμοί και η γενικότερη κρίση δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια να αισιοδοξούμε...