Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Vans Shop Riot στην Αθήνα!

Το απόλυτο place to be για τους fans της skate κουλτούρας...

Κείμενο: Λένα Αλεξανδράκη

Ναι, ναι, το Vans Shop Riot, μια από τις σπουδαιότερες ευρωπαϊκές skate διοργανώσεις, έρχεται στην Αθήνα και αυτό το Σάββατο το Μαρούσι Skate Park είναι ο απόλυτος προορισμός. Είναι η τρίτη συνεχή χρονιά που γίνεται αυτό και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί οι fans της skate κουλτούρας το αγαπούν: πρόκειται για έναν πανευρωπαϊκό διαγωνισμό για την προώθηση της skate κουλτούρας, της ευρωπαϊκής skate σκηνής, των ανεξάρτητων skateshops και των καλύτερων riders.

Τι γίνεται ακριβώς; Κάθε χώρα που λαμβάνει μέρος δημιουργεί το δικό της local skate event και προσκαλεί τα καλύτερα skateshop teams σε μια “μάχη” που θα αναδείξει το καλύτερο team και θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

vansshopriot_katheto.jpgΤο Vans Shop Riot επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη χώρα μας αυτό το Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου με νέες συμμετοχές! Γίνεται στις 15:00, στο Μαρούσι Skate Park (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Γ. Πιτταρά). Όλοι οι λάτρεις της street και skate κουλτούρας θα απολαύσουν για ακόμη μια φορά ένα απόγευμα γεμάτο ενέργεια, μουσική και skate υψηλού επιπέδου.

Τα καλύτερα skate shops της Ελλάδας και οι top riders τους θα βρίσκονται εκεί για να αναμετρηθούν μεταξύ τους σε μια «μάχη» υψηλών απαιτήσεων εντός skate park, με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη και τις σανίδες να παίρνουν φωτιά.

Η νικήτρια ομάδα κερδίζει €1.000 μετρητά και το ταξίδι στο μεγάλο πανευρωπαϊκό τελικό, Vans Shop Riot 2016 Finals, που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 19 Σεπτεμβρίου στην Πορτογαλία. Παράλληλα, θα αναδειχθούν οι ικανότητες των καλύτερων riders στο Monster Energy best trick με έπαθλο €300.

Τα skate shops που θα συμμετάσχουν είναι με αλφαβητική σειρά τα εξής:

• AYCE http://www.ayce.gr/
• Color Skates http://www.colorskates.com/
• Fifty Fifty http://www.fiftyfiftyboardshop.blogspot.ch/
• Larnacan https://www.facebook.com/larnacanindoorskatearena/?fref=ts
• Microxtream http://www.microxtreme.gr/
• Ministry of Concrete http://www.ministryofconcrete.com/
• Minos Sports https://www.facebook.com/minosclothing
• Slut Boardshop http://www.slutboardshop.com/

Η είσοδος για το θεαματικό skate contest είναι ελεύθερη και οι πόρτες θα είναι ανοιχτές από τις 13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: http://www.vans.eu/shopriot