Πορεία για να μην κλείσει το 'Our Park'!

Κείμενο: Super User
Μία είδηση που δεν περιμέναμε να ακούσουμε τόσο νωρίς (γιατί σίγουρα ήταν κάτι που περιμέναμε να ακούσουμε κάποια στιγμή, σε μία πόλη με ΚΑΝΕΝΑ ελεύθερο πάρκο για τον κόσμο). Το CU Skate Plaza στους Αμπελόκηπους που όλοι οι skaters και bmx riders αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή κινδυνεύει να κλείσει μετά απο (δήθεν;) διαμαρτυρίες και καταγγελίες κατοίκων που μένουν κοντά στο πάρκο!

Αυτή την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας στο πάρκο (T. Φιλήμονος 15 / Πίσω απο το γήπεδο του Παναθηναϊκού / Μετρό Αμπελόκηποι) και καλό όλοι να δώσετε το δυναμικό παρών!

Η όλη κατάσταση κάπου δεν μας 'κολλάει καλά' και καλό θα ήταν ο Δήμος της Αθήνας και οι υπόλοιποι φορείς και υπεύθυνοι να δώσουν καθαρές απαντήσεις άμεσα.

Και τι πιο ωραίο για ένα Δήμο να πηγαίνει το ερχόμενο διάστημα στις εκλογές με το βάρος ενός κλεισίματος πάρκου που μάζευε παιδιά απο όλη την Αθήνα;

Γιατί όταν το σκοτάδι πέφτει, χάνονται οι χορηγοί, χάνονται οι διάφοροι παρατρεχάμενοι που ήταν πρώτοι στη μόστρα και τις φωτογραφίσεις και μένουν μόνο οι απλοί και αληθινοί skaters που κρατάνε το πάρκο ζωντανό!