Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro επιστρέφει στην Ελλάδα

 O Johnny Aubert έρχεται για ένα συναρπαστικό session

Κείμενο: Platform team

 O Johnny Aubert έρχεται για ένα συναρπαστικό session

 

Παρασκευή απόγευμα και μια δύσκολη εβδομάδα έρχεται στο τέλος της. Οι απανταχού weekend warriors κάνουν τα μεγαλεπήβολα πλάνα τους για το επόμενο διήμερο. Άλλοι κανονίζουν εξόδους μέχρι τελικής πτώσης, άλλοι μπασκετάκι στη γειτονιά, άλλοι τσεκάρουν αν το κύμα είναι σωστό για surf. Κάποιοι παίρνουν τα βουνά καβαλώντας τα μηχανάκια τους για να πάρουν την απαραίτητη δόση αδρεναλίνης. Για αυτούς τους τελευταίους, το Σαββατοκύριακο 12-13.12 επιφυλάσσει μια έκπληξη.

 

Ο Γάλλος Johnny Aubert, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στο χώρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro, πρωταθλητής το 2008 και 2009 και αναβάτης με εικοσαετή σχεδόν καριέρα στις πίστες motocross, πριν τη μεταπήδησή του στο Εnduro, έρχεται και πάλι στην Ελλάδα με στόχο να καβαλήσει παρέα με τους Έλληνες riders.

 

ΟJohnny και η BetaChachagias Enduro team καλούν 10 τυχερούς αναβάτες, ερασιτέχνες ή pro, να τους ακολουθήσουν σε ένα διήμερο riding session στην Βόρεια Εύβοια. H διαδρομή έχει την υπογραφή του local Μιχάλη Μιμίκου και την τεχνική υποστήριξη έχει αναλάβει η BetaThe Fuoristrada Co.Με εκκίνηση το κατάστημα Mimikos Motoshop στη Χαλκίδα και προορισμό το Πύλι Ευβοίας, οι Weekend Warriors πρόκειται να ζήσουν μια off road ταξιδιωτική περιπέτεια παρέα με τον Γάλλο πρωταθλητή. Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να συμμετάσχεις: RedBull.com

 

«To enduro δεν είναι μόνο οι αγώνες. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στην Ελλάδα και να οργώσουμε παρέα με τους localsτις πανέμορφες ελληνικές διαδρομές. Eίμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε τέλεια», αναφέρει ο Γάλλος αναβάτης.