Ένας μήνας έμεινε για το Red Bull X-Fighters

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει!

Κείμενο: Platform team

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει!

Σε ακριβώς 1 μήνα η Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά το πιο αναγνωρισμένο freestylemotocross πρωτάθλημα στον κόσμο!

Τι σημαίνει όμως το Red Bull X-Fighters για τους hardcorefans; Και πως μεταφράζεται η FMX φρενίτιδα σε νούμερα και αριθμούς; Παρακολούθησε το δεύτερο επεισόδιο και εξασφάλισε το εισιτήριό σου εδώ για να δεις από κοντά αυτό το αθλητικό υπερθέαμα στις 12 Ιουνίου, 21:00, στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου, που διαχειρίζεται η Dionyssomarble!

Στην καρδιά της Αττικής, το επιβλητικό Λατομείο φημίζεται για την εξόρυξη του κατάλευκου Πεντελικού μαρμάρου, εκείνου που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του Παρθενώνα, για τους κίονες του ναού του Ολυμπίου Διός, αλλά και για τον ναό του Δία στο Καπιτώλιο της Ρώμης, μέχρι και τηνΑκαδημία Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη στα νεώτερα χρόνια. Φέτος, για τις ανάγκες του RedBullX-Fighters, το οποίο η ΕΚΟ και η υψηλών επιδόσεων ΕΚΟ RACING 100 έχει αναλάβει να τροφοδοτήσει, ζωντανεύοντας το πάθος μας για οδήγηση,ένα αμφιθεατρικό σημείο του Λατομείου μεταμορφώνεται σταδιακά σε FMX πίστα, η οποία εκτείνεται σε τρία επίπεδα, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Η φετινή 15η σεζόν περιλαμβάνει 5 αγώνες σε 4 διαφορετικές ηπείρους με στάσεις σε Μεξικό, Αθήνα, Μαδρίτη, Πρετόρια και Αμπού Ντάμπικαι τους 27 καλύτερους αναβάτες freestyle motocross να μάχονται για μία από τις 12 θέσεις του κάθε αγώνα.Από το 2001, την παρθενική διοργάνωση στη Βαλένθια, μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 51 αγώνες με περισσότερο από ένα εκατομμύριο κόσμου να έχει γεμίσει κερκίδες και εξέδρες με σκοπό να παρακολουθήσει το Red Bull X-Fighters. Ακόμη, δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων έχουν μείνει συντονισμένοι στην οθόνη τους για το livestreaming των αγώνων, ενώ μέσα από την πορεία του παγκόσμιου πρωταθλήματος έχουν αναδειχθεί ταλέντα, έχουν εδραιωθεί superstarsαθλητές αλλά και τοπικοί ήρωες.

Αυτά και άλλα πολλά παρακολουθείτε στο δεύτερο επεισόδιο “Red Bull X-Fighters Athens 2015 – Epicness Redefined” ένα μήνα ακριβώς πριν την επική FMX μάχη. Εισιτήρια διατίθενται εδώ, ενώ το Red Bull X-Fighters Quiz που προσφέρει δωρεάν διπλά εισιτήριασε επιλεγμένους τυχερούς συνεχίζεται. Στο επεισόδιο θα δείτε τέλος το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CUνα φτιάχνει τα συλλεκτικά t-shirts για το Red Bull X-Fighters που θα τυπώνει και θα μοιράζει δωρεάν τη μέρα του αγώνα.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Novasports 1 HD