Πρωτιές για τους αθλητές της Biketrainer- Frutop στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ

Οι αθλητές της Biketrainer- Frutop κατάφεραν να κερδίσουν δύο πρώτες θέσεις και μια τρίτη.

Κείμενο: Platform newsΤο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ πραγματοποιήθηκε στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ στις 30 - 31/8/2014. Το Όμνιουμ αποτελείται από έξι επιμέρους αγωνίσματα.  Οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι αθλητές και από τα έξι, αναδεικνύουν το νικητή. 

 

frutop1.jpg


Οι αθλητές της Biketrainer- Frutop κατάφεραν να κερδίσουν δύο πρώτες θέσεις και μια τρίτη. Συγκεκριμένα, ο έφηβος αθλητής Αντωνόπουλος Αναστάσιος ήταν στα πέντε από τα έξι αγωνίσματα πρώτος και κατάφερε σχετικά εύκολα να είναι πρωταθλητής! Ο Χριστάκος Δημήτρης, δίνοντας συνεχώς μάχες στην κατηγορία Παίδων, κατάφερε να είναι πρωταθλητής, ενώ ο Δημητρόπουλος Βασίλης ήταν στην ίδια κατηγορία τρίτος.


 

frutop2.jpg


Και οι τρεις αθλητές είναι στο Σπαρτιατικό σύλλογο και προπονούνται από το Βασίλη Γιαννιώση. Ο προπονητής δήλωσε: ''Το Όμνιουμ είναι ένα απαιτητικό αγώνισμα και χρειάζεται να έχεις πολύ ταλέντο, τέλεια τεχνική και τακτική στον αγώνα. Οι αθλητές έδειξαν ότι ήταν έτοιμοι για αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τους συγχαίρω και τους εύχομαι ακόμα πιο ψηλά. Είναι αθλητές που πρωταγωνιστούν και έχουν όρεξη για δουλειά! Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω το μεγάλο χορηγό μας, τη μάρκα ελληνικών αναψυκτικών Frutop που μας στηρίζει και το 2014".

frutop3.jpg

 

frutop4.jpg

 

frutop5.jpg

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες της Frutop:

http://www.frutop.gr/
https://www.facebook.com/FrutopSoftDrinks