Σημαντικές διακρίσεις για Biketrainer - Frutop στην Ποδηλασία Πίστας

Στις 25 έως 27 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Παίδων – Εφήβων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών.

Κείμενο: Platform news

 

Στις 25 έως 27 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πίστας Παίδων – Εφήβων στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών.

Οι ποδηλάτες της biketrainer με την υποστήριξη των ελληνικών αναψυκτικών Frutop είχαν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία, με τρεις προπονήσεις από δύο έως τέσσερις μέρες η καθεμία.

Παρόλο που η θερμοκρασία ήταν χαμηλή, γεγονός που δεν ευνοεί την επίτευξη ρεκόρ, οι αθλητές της biketrainer έδειξαν ότι είχαν διάθεση να τα καταρρίψουν. Συγκεκριμένα, ο Αναστάσιος Αντωνόπουλος κέρδισε την Ατομική Καταδίωξη και ήθελε μόνο 1΄΄ για να κάνει Πανελλήνιο ρεκόρ. Ο ίδιος αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στην Ατομική Χρονομέτρηση με πολύ καλή επίδοση. Ο Βασίλης Δημητρόπουλος και ο Δημήτρης Χριστάκος κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και έβαλαν τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον.Οι αθλητές είναι πρώτη χρονιά στην Κατηγορία Παίδων και κατάφεραν να είναι πλασαρισμένοι στις πρώτες θέσεις και με πολύ καλούς χρόνους. Έτσι, ο Βασίλης Δημητρόπουλος πήρε την πρώτη θέση στην ταχύτητα, την Ατομική Χρονομέτρηση  και το Ομαδικό Σπριντ, ενώ ο Δημήτρης Χριστάκος την πρώτη θέση στο Ομαδικό σπριντ και την δεύτερη στους πόντους, την ταχύτητα, την Ατομική Χρονομέτρηση και την Ομαδική Καταδίωξη.


Άτυχος, αν και πολύ δυνατός, ο Μιχάλης Χαλκιόπουλος, αφού τερμάτησε στα τρία αγωνίσματα δεύτερος - Κέριν, ταχύτητα, Ατομική Χρονομέτρη - και τρίτος στην Ομαδική Καταδίωξη. Τέλος, οι Νίκος Ζέγκλης και  Κωσταντίνος Παπαστάθης κατέκτησαν την τρίτη θέση, ο πρώτος στους πόντους και ο δεύτερος στην Ατομική Καταδίωξη.


Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές της ομάδας Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή, αλλά και η σταθερή υποστήριξη της ομάδας από τα ελληνικά αναψυκτικά Frutop έδωσαν τα εφόδια στους πολύ καλούς αθλητές να καταφέρουν υψηλές επιδόσεις και να θέσουν ακόμα υψηλότερους στόχους.