Είναι πιο πολλά από όσα φαντάζεσαι - Για αυτό και το vol. II!


Άλλη μία Πέμπτη έφθασε. Και για άλλη μία Πέμπτη είμαστε εδώ, για να κάνουμε αυτό το αγαπημένο ταξίδι σε μουσικές του παρελθόντος. Του πρόσφατου.

Και, επειδή το κλίμα το «σηκώνει» και το mood είναι Eurovisionιακό, λέω να συνεχίσουμε, και αυτή την εβδομάδα, το #TBT μας σε τραγούδια που γνωρίσαμε μέσα από το θεσμό.

#1 Alexander Rybak Fairytale

Εκπροσώπησε τη Νορβηγία το 2009. Και, όχι απλά τραγούδησε για τη χώρα του, αλλά κέρδισε κιόλας. Το βιολί, που ο ίδιος παίζει, «έκλεψε» την παράσταση και του χάρισε μεγάλη δόξα. Τόσο μεγάλη, που τον οδήγησε, λίγα χρόνια μετά, να εκπροσωπεί ξανά τη Νορβηγία, χωρίς μεγάλη επιτυχία, εκείνη τη στιγμή.

#2 Lena Satellite

Μία χρονιά μετά, η νεαρή Lena εκπροσωπεί τη Γερμανία με το «Satellite». Το τραγούδι ξεκίνησε ως ένα ξεκάθαρο outsider, με αρκετούς να αναρωτιούνται πώς η Γερμανία έκανε αυτή την επιλογή. Καθώς οι μήνες περνούν, η Lena με το δορυφόρο της, αποκτούν φανατικούς θαυμαστές σε όλη την Ευρώπη, με αποτέλεσμα, το Μάιο του 2019, η πρώτη θέση να της ανήκει.

#3 Sergey Lazarev – You’re The Only One

Σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και σκηνοθετική επιμέλεια Φωκά Ευαγγελινού, ο Sergey εκπροσωπεί, με ένα εξαιρετικό τραγούδι, τη Ρωσία. Σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Ίσως, και αυτή η δυσκολία να του «στέρησε» την πρωτιά. Φέτος, το προσπαθεί ξανά. Απόψε, μάλιστα!

Καλή επιτυχία Katerine & Tamta! Εμείς τα λέμε ξανά την επόμενη Πέμπτη! FIN.