Αν όχι, κάν'το asap!


Jack Savoretti παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ Singing to Strangers”. Περιλαμβάνει την τεράστια επιτυχία του Candlelight” (ήδη αγαπημένο και στο ελληνικό ραδιόφωνο), το νέο single «What More Can I Do?” αλλά και δύο συμμετοχές έκπληξη.  

 Το “Singing to Strangers” περιέχει συνολικά 12 τραγούδια και το ηχογράφησε μαζί με την μπάντα του στα στούντιο του Ennio Morricone στη Ρώμη το περασμένο καλοκαίρι. «Το στούντιο είναι στο υπόγειο μιας τεράστιας εκκλησίας, η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και το “Candlelight” έγινε το highlight του άλμπουμ.» δηλώνει ο τραγουδιστής.

Στα highlights του άλμπουμ υπάρχουν δύο μεγάλες εκπλήξεις. Οι στίχοι στο τραγούδι “Touchy Situation” έχουν την υπογραφή του Bob Dylan. Μέσω ενός κοινού φίλου βρέθηκε να μελοποιεί στίχους του Dylan που δεν είχε χρησιμοποιήσει ως τώρα ο μεγάλος τραγουδοποιός. 

 Η άλλη συνεργασία έκπληξη είναι με την Kylie Minogue όπου έγραψαν μαζί το “Music’s Too Sad Without You”. Το άλμπουμ περιλαμβάνει την live version του τραγουδιού. Ο Savoretti εμφανίστηκε στο show του Jonathan Ross όπου τραγούδησε μαζί με την Kylie Minogue το μαγικό αυτό τραγούδι. 

Και αν αναρωτιέσαι γιατί το album έχει τον τίτλο «Kissing To Strangers» σου έχω την απάντηση από το στόμα του ίδιου του Jack:

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Να τραγουδώ σε ανθρώπους που δε γνωρίζω. Αυτό κάνω στην ζωή μου.»

Μπορείς να ακούσεις το album εδώ: