Δείτε το "Going Bad", για τη συνεργασία του με τον Meek Mill


Αν και έφυγε μόνο με ένα Grammy στην πρόσφατη απονομή των βραβείων της αμερικάνικης μουσικής βιομηχανίας, ο Drake αναπαύεται ακόμα στις δάφνες του περσινού άλμπουμ Scorpion (Καναδάς #1, Η.Π.Α. #1, Βρετανία #1, Αυστραλία #1, Γαλλία #3, Γερμανία #8), το οποίο τον επικύρωσε ως έναν από τους σούπερ σταρ των καιρών μας.

Έτσι, έχει τον καιρό όχι μόνο για cameo εμφανίσεις σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών, μα και για να τακτοποιεί υποθέσεις από το παρελθόν. Όπως π.χ. αυτήν με τον Αμερικανό ράπερ Meek Mill, με τον οποίον είχαν κόντρα από το 2015, εξαιτίας των δημόσιων δηλώσεων που έκανε τότε, ότι είναι άλλοι που γράφουν όσα τραγούδια λανσάρει ο Drake για δικά του.

Το τέλος της κόντρας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2018 και επισημοποιήθηκε τον Νοέμβριο με μια συνεργασία για το τραγούδι "Going Bad", το οποίο μπήκε στο πρόσφατο 4ο άλμπουμ του Meek Mill, Championships (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #33, Αυστραλία #30, Καναδάς #1).

Τώρα, στα πλαίσια του σχετικού promo, το "Going Bad" αποκτά το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, σκηνοθετημένο από τον Kid Art. Και όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, ο Drake συμμετέχει και σε αυτό, κοντράροντας τον Meek Mill στα στοιχήματα μιας ιπποδρομίας (μεταξύ άλλων).

Όμως ο Καναδός σούπερ σταρ δεν είναι ο μόνος λαμπερός καλεσμένος. Δίπλα του βλέπουμε κι άλλους διάσημους ράπερ, όπως τον T.I., τον Swizz Beatz και τον Nipsey Hussle, αλλά και μικρότερα ονόματα (Mustard, J Prince, Jas Prince, PnB Rock, Shy Glizzy, Τhe Dreamchasers).