Ακούστε το νέο τραγούδι "Rainy Days", μια συνεργασία με τον Boogie


Να ξύνουν το κεφάλι τους με απορία έχει αφήσει ο Eminem ακόμα και πιστούς οπαδούς, ραπάροντας τις ρίμες «I left my legacy hurt? Fuckin’ absurd. Like a shepherd havin’ sex with his sheep, fuck what you heard».

Μπορείτε να το ακούσετε και με τα δικά σας αυτιά στον σύνδεσμο παρακάτω, σε ένα νέο τραγούδι ονόματι "Rainy Days", το οποίο αποτελεί συνεργασία με τον Boogie.

Οι περισσότεροι πάντως συμπεραίνουν ότι το νόημα βρίσκεται στο ότι και οι δύο καταστάσεις είναι απίθανες -πράγμα που σημαίνει ότι ο Eminem δεν έχει αφήσει την κληρονομιά του να αμαυρωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, ο Eminem είναι εδώ ο καλεσμένος της υπόθεσης, αφού στην προσωπική του δισκογραφία αναπαύεται ακόμα στις δάφνες του περσινού Kamikaze: ό,τι κι αν έγραψαν οι κριτικοί, ο κόσμος έστειλε το άλμπουμ στο #1 Αμερικής, Βρετανίας, Αυστραλίας και Καναδά, στο #3 της Γαλλίας, στο #2 της Γαλλίας, αλλά και στο #18 της χώρας μας -όπου παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής.

To "Rainy Days" περιέχεται στο ντεμπούτο του 29χρονου Boogie (κατά κόσμον Anthony Dixson) Everything's For Sale, το οποίο βγήκε αυτές τις μέρες και ακόμα αναμένει να δει τι πορεία θα κάνει στα αμερικάνικα charts.