Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από την λαμπερή βραδιά


Αν δεν είδες τα φετινά American Music Awards, δεν χρειάζεται. Σου λέμε εμείς τα highlights της βραδιάς. Mε οικοδέσποινα την Tracee Ellis Ross για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα 46α American Music Awards πραγματοποιήθηκαν τελικά την Τετάρτη το βράδυ.

Η Ross για άλλη μια φορά κατάφερε όχι μόνο να παρουσιάσει με μεγάλη επιτυχία τα βραβεία, αλλά και να περάσει πολιτικά και πολιτιστικά μηνύματα με τις εμφανίσεις της.

Για τα looks της βραδιάς της, φόρεσε δημιουργίες αποκλειστικά από μαύρους σχεδιαστές υποστηρίζοντας την κουλτούρα της. Φυσικά, ανάμεσα στις πιο αξέχαστες στιγμές της βραδιάς ήταν οι εντυπωσιακές performances σχεδόν όλων των μουσικών που ανέβηκαν στην σκηνή των βραβείων, με peak το όμορφο tribute στον θρύλο της μουσικής, Aretha Franklin.

Διάβασε παρακάτω αναλυτικά τις 5 καλύτερες στιγμές από τα φετινά βραβεία AMAs.

To opening της Tracee Ellis Ross

https://www.instagram.com/p/Bo0Fv_lFPGp/?tagged=traceeellisross

H Ross ξεκίνησε το show με ένα μεγάλο μπαμ! Άνοιξε το show με ένα εκπληκτικό χορευτικό το οποίο περιλάμβανε τραγούδια όπως το "Run the World (Girls)” της Beyoncé. Φυσικά το look της και το Dapper Dan Gucci jacket της βοήθησαν πολύ στην επιτυχία του χορευτικού.

Τα πολιτικά μηνύματα των σταρ

https://www.instagram.com/p/BovfOo8B_UH/?tagged=billyeichner

Φυσικά και δεν υπήρχε περίπτωση οι σταρ που ανέβηκαν στην σκηνή των βραβείων να μην αναφερθούν σε μείζονα πολιτικά ζητήματα. Από τον Khalid, τον κωμικό Billy Eichner και την Kathryn Hahn πολλοί ήταν οι σταρ που αναφέρθηκαν στο παρόν πολιτικό κλίμα, παροτρύνοντας τον κόσμο να ψηφίσει. Φυσικά, ο Eichner αναφέρθηκε και σε ζητήματα που αφορούν την LGBTQ κοινότητα λέγοντας: «Ψηφίστε. Τώρα είναι η στιγμή. Αν πιστεύετε στην ισότητα για τις γυναίκες ότι είναι σωστό. Για τους έγχρωμους ανθρώπους. Για τους ανθρώπους της LGBTQ κοινότητας. Αν πιστεύετε ότι η κλιματική αλλαγή είναι πραγματική και έχετε την ανάγκη να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Μην αφήσετε κανένα να σας πει ότι η ψήφος σας δεν έχει σημασία».

Η εκρηκτική performance της Missy Elliott και της Ciara

https://www.instagram.com/p/BovFwwLn6bV/?tagged=ciara

H Ciara και η Missy Elliott ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό μια εκρηκτική performance του “Level Up”. Η άρτια χορογραφημένη performance έφερε ξανά κοντά τις δύο καλλιτέχνιδες και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

https://www.instagram.com/p/BovF8moBPZq/?tagged=ciara

Cardi B & Offset: Το power couple της βραδιάς

Από την στιγμή που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των βραβείων, η Cardi B και ο Offset έκλεψαν τις εντυπώσεις. Κατά την διάρκεια του show, ο ένας στήριζε τον άλλο διαρκώς κάνοντάς τους το αγαπημένο μας power couple.

Το συγκινητικό tribute στην Aretha Franklin

Από τις πιο όμορφες στιγμές των βραβείων ήταν σαφώς το tribute στην θρυλική Aretha Franklin. Η Gladys Knight, Ledisi, Mary Mary, Donnie McClurkin, CeCe Winans και ο μουσικός σκηνοθέτης Rickey Minor ένωσαν τις δυνάμεις τους για να τιμήσουν την Βασίλισσα της Soul. Το tribute ολοκληρώθηκε με ένα ντουέτο της Mary Mary και της γκόσπελ χορωδίας που μαζί τραγούδησαν το "Let Is All Go Back".

Κεντρική φωτό: Instagram @amas