Πάνω από 70.000 νέοι στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της Μουσικής 


70.000 άτομα, σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών, με έναν κοινό σκοπό: να διασκεδάσουν και να μεταδώσουν όλοι μαζί τον παλμό της Θετικής Ενέργειας. 

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, αποτελεί το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός της χώρας για το οποίο χιλιάδες νέοι ανυπομονούν κάθε Σεπτέμβριο.

Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες, για 13η συνεχή χρονιά υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους, με ανανεωμένο concept στον Παράδεισο της Θετικής Ενέργειας και της μουσικής! 

17 αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής δημιούργησαν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, με τις χιλιάδες κοινού να απολαμβάνουν 5 ώρες μουσικής, χορού και διασκέδασης,  σε μία βραδιά που θα θυμούνται για πολύ καιρό και για την οποία όλοι συζητάνε ακόμα.

Μία μεγάλη μουσική γιορτή για την οποία εργάστηκαν περισσότερα από 1.000 άτομα, δημιουργώντας έναν πραγματικό Παράδεισο Θετικής Ενέργειας και Μουσικής

ithe_keimeeno2.jpg

Ο Μιχάλης Κουινέλης των STAVENΤΟ σε ρόλο παρουσιαστή για φέτος, καλωσόρισε το κοινό κι έδωσε το έναυσμα για την έναρξη της πιο θετικής συναυλίας! Οι The Players βρέθηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion, απ’ όπου είχαν συστηθεί στο κοινό για πρώτη φορά πριν από έναν χρόνο, και στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Kristian Kostov κερδίζοντας τις εντυπώσεις! Ο Jimko έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό και ο Βαγγέλης Κακουριώτης παρουσίασε ένα μοναδικό performance! Ο Αναστάσιος Ράμμος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, ενώ το κοινό υποδέχθηκε με το πιο θετικό του χειροκρότημα τους Bars And Melody, που βρέθηκαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! 

ithe_keimeeno4.jpg

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε αγαπημένες επιτυχίες και σε μία  ξεχωριστή συνεργασία με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO, στέλνοντας τη θετική διάθεση στα ύψη! 

Οι Special Guests της βραδιάς 2J και XMAN ανέβηκαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό αποτύπωμα στη βραδιά!

ithe_keimeeno5.jpg

Στη συνέχεια, οι ΜΕΛΙSSES προσέφεραν έντονες μουσικές συγκινήσεις με τα μεγαλύτερα τους hits, ενώ μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των STAVENTO απογείωσαν το κοινό τραγουδώντας όλοι μαζί το «Σαν έρθει η μέρα»

ithe_keimeeno3.jpg

Οι fans της Amita Motion δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να χορεύουν με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που τους προσέφερε μοναδικές στιγμές με τα hits της και με τα εντυπωσιακά χορευτικά μαζί με τους House Of Drama

Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik για να ακολουθήσουν οι Playmen προσφέροντας ένα μουσικό υπερθέαμα!
Στο πιο θετικό stage, βρέθηκε φέτος ο super star DJ AFROJACK, παρουσιάζοντας ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα διεθνών προδιαγραφών, κλείνοντας τη συναυλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! 

Σε όλη τη διάρκεια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion ο Σπύρος Μαργαρίτης μετέδιδε στο κοινό τον παλμό από το backstage!

ithe_keimeeno1.jpg


ithe_keimeeno6.jpg

Η Amita Motion στηρίζει έμπρακτα τους νέους και την ελληνική μουσική σκηνή κάθε χρόνο και φέτος έδωσε τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να ζήσουν το ντουέτο των ονείρων τους! Ο Φάνης Γιαννουδάκης με τις MEΛISSES και η Τζο Αντωνακάκη με την Έλενα Παπαρίζου, τραγούδησαν στη σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας, για τον πιο θετικό μουσικό διαγωνισμό Amita Motion Positive Duets. Το κοινό μέσα από ψηφοφορία στο thetikienergeia.gr ανακήρυξε νικητές τις ΜΕΛΙSSES με το Θετικό τους ντουέτο, το Φάνη Γιαννουδάκη! Ο Φάνης Γιαννουδάκης κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο καθώς και κυκλοφορία τραγουδιού με video clip!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σέβεται το περιβάλλον. Έτσι, η Amita Motion, θα φροντίσει και φέτος για την ανακύκλωση όλων των προϊόντων και των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν.  

Facebook: Amita Motion
Twitter: Amita Motion
Instagram: amitamotion
YouTube: AmitaMotionOfficial
Website: thetikienergeia.gr