Μοναδικό το live, αλλά ακόμα πιο μοναδική είναι η φάση του on demand. Και δεν είναι μόνο αυτά...


Σου τα λέγαμε πριν το live. Και, πράγματι, άξιζε τον κόπο. Όχι μόνο γιατί θα ήταν το τελευταίο live της Μόνικας πριν το καλοκαίρι. Όχι μόνο γιατί πράγματι (όπως μας είχε πει) μας παρουσίασε αρκετό καινούργιο υλικό ("σε ένα πολύ ξεχωριστό στήσιμο που εγώ και οι συνεργάτες μου σκεφτήκαμε"). Αλλά και γιατί όλη η ατμόσφαιρα ήταν από τις καλύτερες που έχουμε ζήσει σε CU Onstage. Με την πρωτοεμφανιζόμενη LOU να τραγουδάει μαζί με τους Inconsistencies. 

Οι εκπληξεις δεν σταμάτησαν στο live - άλλωστε, και όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν θα ήθελαν να το ζήσουν, έστω και από τις οθόνες τους. Και το CU το έκανε δυνατό: για πρώτη φορά, όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική που  διοργάνωσε το CU, έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν on demand

Με τον ανατρεπτικό της ήχο, η LOU άνοιξε τη συναυλία δίνοντας ένα μοναδικό vibe στη βραδιά, για να ακολουθήσουν οι Inconsistencies, στη δεύτερη εμφάνισή τους στη σκηνή του CU OnStage, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με το ρυθμό τους. Η Μόνικα, με την υπέροχη σκηνική της παρουσία, ερμήνευσε παλιά αγαπημένα κομμάτια, αλλά και καινούργιο υλικό που παρουσίασε στο κοινό, στο τελευταίο της live μέχρι το καλοκαίρι. Κάποια από τα κομμάτια αυτά θα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο άλμπουμ που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, τον οποίο -όπως μας είπε στη συνέντευξή της πριν το live- θέλει επειγόντως.

Ολόκληρη η συναυλία βρίσκεται ήδη στην επίσημη σελίδα του CU στο Facebook, ενώ το κοινό σύντομα θα μπορεί να απολαύσει και ένα vlog αφιέρωμα για το CU OnStage Indie Edition, από την ιδιαίτερη ματιά του Θανάση Πασσά και της Φωτεινής Κορρέ.

cumonik_keimeno.jpg

Όπως σε κάθε CU OnStage η είσοδος ήταν δωρεάν για όλους, ενώ οι CU συνδρομητές μπορούσαν επιπλέον να απολαύσουν 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό με την προσφορά CU Around. 

Έρχονται και επόμενα - να είσαι alert!

Οι CU OnStage βραδιές δε σταματούν εδώ: έρχονται ξεχωριστές συναυλίες, Rock και Hip Hop Editions, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Nightstalker και ο Iratus.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τα επόμενα Editions του CU OnStage, καθώς και λεπτομέρειες πώς μπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να συμμετάσχει: http://www.cuonstage.gr/