Ένα event με παιχνίδια, δραστηριότητες, διασκέδαση, εκπλήξεις, εφέ και τα πιο συναρπαστικά live acts.


Όλα ξεκίνησαν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το 2006, όταν η Ημέρα Θετικής Ενέργειας σκόρπισε τεράστια κύματα ενθουσιασμού και γέμισε την Αθήνα με Θετική Ενέργεια.Την επόμενη χρονιά μεταφέρθηκε στο γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO και από το 2008 το ετήσιο ραντεβού μας δίνεται στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ με παιχνίδια, δραστηριότητες, διασκέδαση, εκπλήξεις, εφέ και τα πιο συναρπαστικά live acts.

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion,συμπλήρωσε 12 χρόνια γεμάτα, μουσική, χαρά και Θετική Ενέργεια. Από την στιγμή που έφτανες στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, ένιωθες την αύρα της Θετικής Ενέργειας να υπάρχει διάχυτη στον χώρο καθώς πάνω από 65.000 φίλοι του brand είχαν την ευκαιρία από νωρίς να ζήσουν την ξεχωριστή εμπειρία της μεγάλης γιορτής.

AmitaLive6.jpg


Οικογένειες με παιδιά στα παιδικά καροτσάκια, οικογένειες με τα παιδιά στους ώμους τους, έφηβοι –επί το πλείστον- καθώς και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας περιπλανήθηκαν στα διαδραστικά events με τα παράλληλα happenings, καθώς και στα πρωτότυπα παιχνίδια ευστοχίας, ενώ εντυπωσιακά face painting και πολλά υπέροχα δώρα υποδέχθηκαν το κοινό, όπως και οι χαμογελαστές κοπέλες που έδιναν στον κοινό Amita Motion για να ξεδιψάσουν.  

Τα πολύχρωμα αερόστατα και τα γιγάντια μπαλόνια που κατέκλισαν το χώρο, εντυπωσίασαν μικρούς και μεγάλους. Όχημα της φετινής γιορτής το αερόστατο, που συμβολίζει την ελευθερία, τη χαρά, τη θετική διάθεση, τη γιορτή, τα όνειρα, την ελπίδα, αλλά και την εσωτερική ανάγκη να πετάξουμε ψηλά, ενώ καθένας από τους παρευρισκόμενους, είχε την ευκαιρία να αφήσει το «αποτύπωμά» του στο τεράστιο πολύχρωμο αερόστατο από χιλιάδες μικρά μπαλόνια που απογειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας με χιλιάδες κινητά να απαθανατίζουν την στιγμή, δημιουργώντας μια ανάμνηση που δεν θα την ξεχάσουν εύκολα.

Με το πιο μεγάλο χαμόγελο, το κοινό καλωσόρισε ο πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας, Θέμης Γεωργαντάς που έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας, ενώ δεν παρέλειπε να μας υπενθυμίζει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία δρομολόγια των ΜΜΜ για να μπορεί το κοινό να απολαύσει τα δρώμενα δίχως το άγχος της επιστροφής.

AmitaLive9.jpg

Στo stage βρέθηκε για να δώσει τον παλμό ο N.O.E και στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Mike με την Charis Savva και την Animado. Σε δυναμικό ρυθμό κινήθηκε ο Snik ενώ οι Kings ξεσήκωσαν τους fans της Amita Motion. Οι Radioact μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια και ο Αναστάσιος Ράμμος μας απογείωσε με τα τραγούδια του. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης με καλοκαιρινή διάθεσή, μοιράζοντας στο κοινό εκατοντάδες μπάλες θαλάσσης, ανέβηκε στη σκηνή που γέμισε θετική ενέργεια. Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση.  

AmitaLive3.jpg


Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που μάγεψε το κοινό στην αρχή solo και στη συνέχεια με τον Dj Pitsi, σε ένα μοναδικό performance σε συνεργασία με τους The StarBoys. Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε δυναμικά μέσα από φωτιές και σε συνεργασία με τον  Mark Angelo, τους The Players και τον Αναστάσιο Ράμμο ανέβασαν τη διάθεση του κοινού στα ύψη με το απολαυστικό τους act.

AmitaLive4.jpg


Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία, βρέθηκαν επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και έδωσαν τον παλμό. Οι ΜΕΛΙSSES με ένα εντυπωσιακό intro ανέβηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό ερμηνεύοντας το "Κύμα"! Με την θετική τους ενέργεια απογείωσαν το μεγάλο αερόστατο γεμάτο μπαλόνια το οποίο πέταξε πάνω από το κοινό! Ακολούθησαν οι Playmen με τους Mad Mac, που εμφανίστηκαν στη σκηνή με μοναδικά led robots αφήνοντας το δικό τους ξεχωριστό μουσικό αποτύπωμα.

AmitaLive5.jpg

Από τη μεγάλη γιορτή δε θα μπορούσαν να λείπουν οι guest εμφανίσεις. Το κοινό υποδέχτηκε τους NERVO & DVBBS που βρέθηκαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας για να χαρίσουν σε όλους μας την πιο συναρπαστική μουσική εμπειρία. Οι NERVO ενθουσίασαν το κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει με τις επιτυχίες τους, ενώ οι DVBBS αφού χόρεψαν συρτάκι με την ελληνική σημαία στους ώμους, ξεσήκωσαν το πλήθος με τις μουσικές τους και έκλεισαν τη συναυλία με τον καλύτερο τρόπο.

AmitaLive7.jpg


Η πιο Θετική Ημέρα του χρόνου έκλεισε εντυπωσιακά με την ανακοίνωση του Boy Band που αναδείχθηκε από το κοινό μέσα από τον διαγωνισμό Amita Motion Back 2 Bands. Το συγκρότημα που θα πραγματοποιήσει το πιο δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα και θα απασχολήσει με τα τραγούδια του το μουσικό στερέωμα είναι οι The Players. Έχοντας στο πλευρό τους σε όλη την διαδικασία την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, υπέγραψαν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Universal Music, εμφανίστηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και το ταξίδι για το όνειρο μόλις ξεκίνησε!

AmitaLive8.jpg


Στο κλείσιμο της φαντασμαγορικής βραδιάς έβλεπες τους μεν γονείς κουρασμένους, τα δε παιδιά γεμάτα από Θετική Ενέργεια, δίχως καμιά διάθεση για να γυρίσουν σπίτι, παρόλο που τα περισσότερα είχαν συμπληρώσει πάνω από 6 ώρες στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ. Μπορεί η Έλενα Παπαρίζου να ευχήθηκε σε όλους «καλή σχολική χρόνια», και με την Θετική Ενεργεία που μας μοίραζε απλόχερα η Amita Motion, είμαι σίγουρος ότι οι μαθητές γέμισαν τις μπαταρίες τους για την απαιτητική σχολική χρονιά.

AmitaLive2.jpg


Η Amita Motion προσβλέποντας σε ένα μέλλον που η Θετική Ενέργεια θα είναι "οδηγός" για τη νέα γενιά, φροντίζει κάθε της δράση να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Έτσι για ακόμα μια χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ανακυκλώθηκαν τα υλικά των χιλιάδων συσκευασιών που απόλαυσαν οι fans, και επιπλέον, η Amita Motion θα προχωρήσει όπως κάθε χρόνο στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη διοργάνωση.