Αν είσαι νέος και φιλόδοξος μουσικός, μπορείς να συμμετάσχεις σε ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ!


Υποβολή συμμετοχών μέχρι 04/9

Για 4η χρονιά και σε συνεργασία με το Reworks Festival ο μουσικός διαγωνισμός CU OnStage δίνει την ευκαιρία σε νέους, φιλόδοξους μουσικούς να συμμετάσχουν σε ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ. Το CU βρίσκεται για μία ακόμη φορά λοιπόν στο Reworks Festival, που πραγματοποιείται μεταξύ 13-17 Σεπτεμβρίου και μετατρέπει τη Θεσσαλονίκη για 13η συνεχή χρονιά σε σημείο συνάντησης των φίλων της μουσικής από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

cuo_keimeno.jpg


Μέσα από το μουσικό διαγωνισμό CU OnStage, ο νικητής θα μοιραστεί τη σκηνή του Reworks Festival με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχήματα από όλο τον κόσμο όπως οι Paul Kalkbrenner, Solomun, Bicep, Recondite, Adriatique, Tijana T, Ata Kak κ.α. Με καλλιτέχνες παγκόσμιας αναγνώρισης, νέες μουσικές τάσεις, ανερχόμενα ονόματα, αλλά και την εξέλιξη της ελληνικής μουσικής σκηνής μέσα από την παρουσίαση καλλιτεχνών της χώρας, το Reworks βάζει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στον παγκόσμιο φεστιβαλικό χάρτη.

paulcu_keimeno.jpg

Όσοι επιθυμούν να βρεθούν στη σκηνή του Reworks θα πρέπει να υποβάλλουν ένα demo με τη δουλειά τους μέχρι τις 04 Σεπτεμβρίου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage διεκδικώντας τη μοναδική ευκαιρία να μοιραστούν την ίδια σκηνή με τα ηχηρά ονόματα του Reworks. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή που θα επιλέξει τις 2 καλύτερες, οι οποίες θα αναρτηθούν στις 05 Σεπτεμβρίου στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage και θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα ανέβει στη σκηνή του πιο αναμενόμενου μουσικού φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό, υποβολή συμμετοχής & ημερομηνίες των συναυλιών, θα βρείτε στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage

Περισσότερες πληροφορίες για το Reworks Festival θα βρείτε στο reworks.gr/