Τι επιβάλλεται να ακούσεις ASAP!


Σ΄το έχω ξαναπεί. Χρειαζόμαστε την μουσική για να αντέξουμε την καθημερινότητά μας. Όσο καλή ή δύσκολη κι αν είναι. Είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάμε το πρωί.

Το σωστό τραγούδι μπορεί να μας φτιάξει την ημέρα, να μας δώσει αρκετή ενέργεια για την την εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας –όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Είναι γεγονός αυτό. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να ψάχνουμε νέες μουσικές. Οκέι, σίγουρα όλοι έχουμε έναν αγαπημένο artist, ένα αγαπημένο track, ένα αγαπημένο είδος μουσικής αλλά όπως με τα πάντα σε αυτή την ζωή είναι σημαντικό να έχουμε τα μάτια μας, το μυαλό (και σε αυτή την περίπτωση) τα αυτιά μας, πάντα ανοιχτά.

Το να ανακαλύπτεις νέα μουσική είναι σαν να βρίσκεις χρυσό. Η ευχαρίστηση της «ανακάλυψης» αυτής, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη. Οκέι, την έκανα για εσένα εγώ σήμερα αυτή την… ανακάλυψη, ίσως γιατί είμαι λίγο εγωίστρια. Αλλά στην πραγματικότητα δεν είμαι. Απλά θέλω να σου κάνω την ζωή πιο εύκολη και κυρίως πιο ευχάριστη.

Με τα παρακάτω tracks που μάλλον δεν έχουν πέσει ακόμα στο ραντάρ σου, πιστεύω ότι θα το πετύχω αυτό και θα πάει το σουκού σου, πολύ καλά.

DEVOTED- Santa Fe ft. Billionaire

{youtube}7psc8GdKB24{/youtube}

Mε στοιχεία της wave, το track αυτό θα σε ταξιδέψει. Ιδανικό για να το ακούς όταν ονειροπολείς τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

ItsNate-Selena Gomez

{youtube}rk3jS85GNkg{/youtube}

Σκοτεινό και ατμοσφαιρικό ραπ από τον ItsNate. Το βίντεο σου είναι τόσο «εμμονικό» όσο και το ίδιο το κομμάτι.

Ro Ransom- Stop the world

{youtube}fTc9L-Ho_Og{/youtube}

Ένας R&B τραγουδιστής παίζει με το trap beat και το αποτέλεσμα είναι… ισχυρό και σίγουρα διασκεδαστικό. Βάλ’το στο αμάξι και πήγαινε βόλτα.

Trippy Turtle-Super Song ft. Disco Duck

{youtube}v8XZwpc67Cw{/youtube}

Μην περιμένεις κανένα life lesson από αυτό το track. Mόνο να χτυπηθείς ευχάριστα στον ρυθμό και να ξεκινήσεις την Σαββατιάτικη έξοδό σου δυναμικά. Χρειάζεσαι και κάτι άλλο στην τελική;

Stalgia-Talk to my skin

{youtube}e5kVr1lnK8o{/youtube}

Θέλεις να βγάλεις τον θυμό σου για τον/την πρώην; Άκου αυτό το track. Αλλά και για να χαλαρώσεις παρέα με το αμόρε κάνει. Το trap beat θα σας βάλει σε καλό mood..

Oscar #worldpeace-Run

{youtube}4uTOawhqXZM{/youtube}

Θα θέλεις να ξεκινήσεις τα ναρκωτικά με αυτό το track. Οκέι, υπερβολή, αλλά σίγουρα θα σε κάνει να τριπάρεις. Φυσικά όλα αυτά ε;