«Είμαι πανσεξουαλική»


Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /var/www/vhosts/platform.gr/public_html/templates/theme2073/html/com_content/article/default.php on line 100
Η Miley Cyrus μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και για τη σχέση της με μια άλλη γυναίκα
Κείμενο: Αναστασία Τουρούτογλου

Η Miley Cyrus μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και για τη σχέση της με μια άλλη γυναίκα

Σε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση βρέθηκε αυτές τις μέρες η Miley Cyrus μιλώντας στο αμερικάνικο εβδομαδιαίο περιοδικό Variety.

Η 23χρονη από το Τενεσί με τα 3 νούμερο 1 αμερικάνικα άλμπουμ (με το Bangerz του 2013 να πετυχαίνει ανάλογο «σκορ» και στη Βρετανία) δήλωσε ευθαρσώς ότι αντιλήφθηκε πως διάγει μια «χαζή ζωή», ενώ μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της.

«Πέρασα χρόνια μη κατανοώντας τη σεξουαλικότητά μου», εξομολογήθηκε η Cyrus, η οποία θύμισε ότι προέρχεται από μια πολύ θρησκευόμενη και συντηρητική οικογένεια «και πάντα μισούσα τη λέξη bisexual, γιατί την έβρισκα περιοριστική». Αποκάλυψε μάλιστα πως την πρώτη της ερωτική σχέση τη σύναψε με γυναίκα, ενώ τόνισε πως αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως «pansexual».

Εξηγώντας περισσότερο το τελευταίο, είπε ότι «Δεν σκέφτομαι καν κάποιον ως αγόρι ή κορίτσι».

Τώρα, πώς θα τα πάρουν αυτά οι γονείς της, άγνωστο. Ίσως η νονά της η Dolly Parton να μπορέσει να καλμάρει την «achy breaky» καρδιά του πατέρα της Billy Ray. 

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/58160-miley-pansexual