Το νέο βιντεοκλίπ του John Carpenter είναι ένας εφιάλτης σε μικρό μήκος


Το νέο βιντεοκλίπ του John Carpenter είναι ένας εφιάλτης σε μικρό μήκος

Το νέο του βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Utopian Façade" έδωσε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα ο θρυλικός σκηνοθέτης και συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής John Carpenter, τον οποίον είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στην Αθήνα τον Μάιο που μας πέρασε (δες εδώ για την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη).

Το κλιπ (το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω) βγαίνει ως promo για το 2ο στούντιο άλμπουμ του Lost Themes II και συνεχίζει τη συνεργασία του Carpenter με τους σκηνοθέτες Gavin Highnight και Ben Varhulst.

Οι τελευταίοι το συνέλαβαν σαν έναν μικρού μήκους εφιάλτη, τοποθετώντας ένα θηλυκό ανδροειδές σε ένα σκοτεινό δάσος, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει διάφορα δαιμονικά πλάσματα. «Ψάχναμε έναν τρόπο να τιμήσουμε την κληρονομιά του Carpenter στον οπτικό τομέα, χωρίς όμως να τον αντιγράψουμε», δήλωσε ο Highnight.

Τον ρόλο του ανδροειδούς παίζει η Erika Angel, με τη σχεδιάστρια Jennifer Garnet Filo να φέρνει έναν αέρα από το δημοφιλές anime Neon Genesis Evangelion στο παρουσιαστικό της. Αν μάλιστα παρατηρήσετε προσεκτικά, θα δείτε και τον ίδιο τον Carpenter να κάνει μια cameo εμφάνιση προς το τέλος!

{youtube}oJeDQYlpBp0{/youtube}

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/58032-carpenter-darkness