Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνει ρέστα


Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνει ρέστα

Το σημερινό επεισόδιο του Carpool Karaoke, μάλλον θα κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, αφού -όπως αποκαλύπτει το teaser που μπορείτε να δείτε στο τέλος- έχει καλεσμένη τη Μισέλ Ομπάμα.

«Σπάνια καταφέρνω ν' ακούσω μουσική στο αμάξι», λέει η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών στον συνεπιβάτη James Corden, οικοδεσπότη του δημοφιλούς The Late Late Show. Και του αποκαλύπτει ότι εδώ και 7 χρόνια, η μόνη φορά που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού ήταν όταν η κόρη της έκανε μαθήματα οδήγησης.

Τότε μπόρεσε να το διασκεδάσει και να ακούσει και ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια: το "Single Ladies (Put A Ring On It)" της Beyoncé, το οποίο μάλιστα δείχνει να το τραγουδάει ντουέτο με τον Corden, με τους δυο τους να αναπαριστούν απολαυστικά τη σχετική χορογραφία! (δες το βίντεο στο τέλος).

Το "Single Ladies (Put A Ring On It)" είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο αγαπητές στο ευρύ κοινό επιτυχίες της Beyoncé. Προέρχεται από το άλμπουμ του 2008 I Am... Sasha Fierce, κατέκτησε το #1 των Η.Π.Α. και έγινε επίσης top-10 hit στη Βρετανία (#7).

{youtube}8L-2fTLEiDA{/youtube}

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/57236-michelle-obama-single-ladies