Το Carroten και το B.U. Golden Kiss ξεχώρισαν με την παρουσία τους  στο Preshow των Mad Video Music Awards 2016 by Coca Cola & Viva Wallet.


Το Carroten, το Νο.1 αντιηλιακό στην Ελλάδα, και το B.U., το νεανικό άρωμα που εκφράζει την πολλαπλή προσωπικότητα της κάθε κοπέλας, έδωσαν το δυναμικό τους παρών στον προαύλιο χώρο του Ολυμπιακού κλειστού γυμναστηρίου στο Παλαιό Φάληρο Tae Kwon Do το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου κατά την διάρκεια του Mad VMA 2016 PRESHOW by COCA-COLA & Viva Wallet.

 

mad1.jpg

 


Σε ένα περίπτερο που πρωταγωνιστούσαν τα καλοκαιρινά στοιχεία, τα Carroten boys & girls, που κέρδισαν για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις και τα βλέμματα, προσκαλούσαν το κοινό να βγει φωτογραφία με την καλύτερη καλοκαιρινή διάθεση και διάφορα props για την παραλία παρέα με το Carroten. Τα Carroten boys & girl μοίρασαν δείγματα Carroten Magic Tan για έντονο μαύρισμα και προστασία, Carroten Tattoo Protection Oil, για την προστασία του tattoo και της επιδερμίδας και Carroten Island Escape, το λάδι που απορροφάται εύκολα, χαρίζει υπέροχο μαύρισμα και δεν κολλάει στην άμμο.

 

mad4.jpg



Στο B.U. Golden Kiss περίπτερο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η μουσική με ένα tailor – made Karaoke που μπορούσαν οι διερχόμενοι από το Preshow των Mad Video Music Awards by Coca Cola & Viva Wallet να τραγουδήσουν το απόλυτο smash panik hit του φετινού καλοκαιρίου, το «Χρυσό Φιλί» του Βαγγέλη Κακουριώτη ενώ παράλληλα τα B.U. boys μοίραζαν τη νέα πρόταση του νεανικού αρώματος, το  B.U. Golden Kiss.

 

 

mad6.jpg



Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εδώ για τους Carroten και B.U. fans.
Στις 7 το απόγευμα και λίγο πριν κάνει την εμφάνιση σου στο κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2016, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, το απόλυτο Pop Icon, επισκέφτηκε το περίπτερο του B.U. Golden Kiss με τις Vkators να τον αποθεώνουν. Εκεί τον περίμενε για μία μικρή συνέντευξη για την συνεργασία του με το B.U., το αγαπημένο νεανικό άρωμα, η Μαντώ Γαστεράτου, παρουσιάστρια του Lounge των Mad Video Music Awards 2016 αλλά και πρωταγωνίστρια των χιουμοριστικών επεισοδίων Διακοπές Sun κι αυτές  που προβάλλονται μέσα από διαδικτυακή πλατφόρμα με την υποστήριξη του Carroten.