Ακούστε το "Running", συνεργασία του Gregory Porter με τον ράπερ Common


Ακούστε το "Running", συνεργασία του Gregory Porter με τον ράπερ Common

Με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Μέρα των Προσφύγων (World Refugee Day), ο βραβευμένος με Grammy τζαζίστας Gregory Porter και ο ράπερ Common -κάτοχος Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το "Glory", από την ταινία Selma (2014) της Ava DuVernay- βρέθηκαν πριν έναν μήνα στη Νέα Υόρκη και ηχογράφησαν μαζί ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, το "Running" (δείτε το βιντεοκλίπ στον σύνδεσμο στο τέλος).

Το κομμάτι γράφτηκε από τον Keyon Harrold σε στίχους του Andrea Pizziconi και είναι διαθέσιμο για download με δωρεά στο www.refugeesong.com αλλά και στο iTunes, για 1.29 ευρώ. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν σε οργανώσεις (π.χ. Refugees International, Human Rights First και International Rescue Committee) για την υπεράσπιση, την υποστήριξη και την κάλυψη άμεσων αναγκών περισσότερων από 60 εκατομμύριων ανθρώπων, που έχουν αναγκαστεί να φύγουν από τις πατρίδες τους.

«Αυτή η τραγωδία μας επηρεάζει όλους», δήλωσε ο Gregory Porter, «είμαι πραγματικά ευγνώμων που δανείζω τη φωνή μου σε αυτούς τους θαρραλέους επιζώντες. Ελπίζω όλοι να κατεβάσουν το κομμάτι έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα χρήματα που τόσο πολύ χρειαζόμαστε για να βοηθήσουμε αυτές τις οικογένειες και να τους δείξουμε αγάπη».

{youtube}Rhfo3oBYDPA{/youtube}

 

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/57205-porter-common-refugees