Κάθε φορά και κάτι διαφορετικό από το CU ONSTAGE! Αυτή τη φορά... EDM με δωρεάν -φυσικά- είσοδο!


Κάθε φορά και κάτι διαφορετικό από το CU ONSTAGE!

Electronic dance music αυτή τη φορά, με line up που φυσικά ψήφισε και αποφάσισε το κοινό. Παρασκευή 15 Ιουλίου στο Six d.o.g.s., λοιπόν, τα σπάμε με Opening act από τον tj | VeeKay, headliners την ομάδα RunninSquad και after party DJ τον Skvll. Aς τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:
 
TJ | VEEKAY

 

Είναι αυτοδίδακτος drummer, έχει πολλές μουσικές επιρροές και σπουδάζει Εφαρμοσμένα Μαθηματικών. Ασχολείται με το DJing σαν hobby, παίζοντας μουσική σε πάρτι φίλων αλλά και σε διάφορα μαγαζιά της Κρήτης. Έχει τη φήμη του “τρελού” γιατί κάνει συνεχώς πράγματα που οι γύρω του δεν περιμένουν και αυτό φαίνεται στα dj set του. Εδώ μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από τη μουσική του.

 

RUNNINSQUAD

 

Το RunninSquad αποτελείται από τα STFU Parties members Postriper x MNDL x MC Nick. Το σχήμα χαρακτηρίζεται από την ποικιλία από Trap και EDM την οποία συνδυάζουν εδώ και καιρό οι 2 DJs και σε συνδυασμό με τον MC Nick εκτοξεύουν την ενέργεια των set αυτών στο μέγιστο. Οι Postriper και ΜNDL έχουν ήδη καθορίσει μία χαρακτηριστική πορεία στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής έχοντας μοιραστεί το stage με τεράστια ονόματα της Trap και EDM σκηνής όπως Skrillex, Yellow Claw, Pendulum, Datsik, Noisia και πολλά άλλα.

 

SKVLL

 

Ο SKVLL ξεκίνησε να παίζει μουσική το 2014 κάνοντας συνεργασίες με τους Not Sober Parties και στη συνέχεια, το 2015, έγινε μέλος των STFU Parties kai All Together Now parties. Παίζοντας στα γνωστότερα events στην Αθήνα, όπως τα All Together Now NEON party, Skins Party Greece κ.α., είχε μια πολύ γρήγορη πορεία στο χώρο του Djing. Τα sets του αποτελλούντε κυρίως από trap – twerk ήχους, τους οποίους συνδυάζει με ένα πιο all-around EDM στιλ. Έχει εμφανιστεί ως support act με γνωστά ονόματα της EDM σκηνής, όπως HUCCI, jPhelpz, LAXX κ.α. Έπειτα από την αδρανοποίηση των STFU Parties, ο SKVLL παραμένει ενεργός με τα υπόλοιπα μέλη στα νέα projects, της post-STFU era, The Legion ( ex-STFU x Trakstars ) και City’s Finest - Mixcloud     

CU ONSTAGE EDM Edition


15 Ιουλίου, 23:30
Six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
https://www.facebook.com/events/633035410206843/
Είσοδος δωρεάν

Και για όσους έχουν CU, όπως πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις:
MUSIC στο 54646 (χρέωση: 0,2€/κωδ) και το CU Around κερνάει 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό!