Τι να περιμένουμε από τη σεζόν φινάλε του Game of Thrones


Η 7η σεζόν του Game of Thrones αποτελεί πλέον παρελθόν για τους φανατικούς της σειράς. Τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά, περιμένοντας με ανυπομονησία τη νέα και τελευταία σεζόν της επικής σειράς.

Η 8η σεζόν έρχεται στις 14 Απριλίου και ευτυχώς για εμάς, οι συντελεστές του ΗΒΟ με διακριτικό τρόπο πετάνε “hints” για τη σεζόν φινάλε. Με αφορμή το πρόσφατο βίντεο teaser που κυκλοφόρησε, τι γνωρίζουμε ως τώρα για την σειρά, όσον αφορά την πλοκή, την δημιουργία της, το καστ κτλ.;

Επεισόδια

Η 8η σεζόν θα περιλαμβάνει 6 επεισόδια.

Διάρκεια επεισοδίων

Κάθε επεισόδιο θα διαρκεί 82 λεπτά.

Πόσο κοστίζει κάθε επεισόδιο GoT;

Κάθε επεισόδιο κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια το καθένα!

Νέοι χαρακτήρες

Θα προστεθούν δύο νέοι χαρακτήρες στην 8η σεζόν. Δεν υπάρχουν ακόμη πολλές πληροφορίες για τους χαρακτήρες. Ως τώρα είναι γνωστό ότι ο πρώτος χαρακτήρας πρόκειται για ένα 8χρονο κορίτσι από τον Βορρά και για ένα νεαρό αγόρι από φτωχή οικογένεια.

Πώς θα είναι το τέλος της 8ης σεζόν;

Σε συνέντευξή του στη The Huffington Post, o Kit Harington είχε δηλώσει ότι το τέλος είναι πολύ πιο περίπλοκο, ενώ επικεντρώνεται σε λιγότερους χαρακτήρες της σειράς. «Ξοδεύουν πολλά λεφτά σε λιγότερα επεισόδια τα οποία όμως θα είναι μεγαλύτερα σε διάρκεια. Δοκιμάζουμε νέα πράγματα, πειραματιζόμαστε με νέες τεχνικές με την κάμερα. Προσπαθούμε να σπάσουμε τα όριά μας. Το χειρότερο πράγμα θα ήταν το τέλος να μην συμπεριλαμβάνει νέα πράγματα που δοκιμάσαμε. Ακόμα κι αν είναι αποτυχία, θα έχει τελειώσει με ένα μεγάλο ‘μπαμ’».

Θα υπάρχει μια επική μάχη

Μια από τις μεγαλύτερες μάχες του σόου θα έχει η 8η σεζόν. Ο Vladimír Furdík ο ηθοποιός που υποδύεται τον Night King, αποκάλυψε ότι θα υπάρχει μια μεγάλη μάχη στο 3ο επεισόδιο της σεζόν. «Σχεδόν όλο το επεισόδιο θα αφορά τη μάχη και θα διαρκέσει σχεδόν 1 ώρα», δήλωσε σχετικά. Όπως περιμένεις, η μάχη αυτή θα είναι ανάμεσα στον στρατό των Westeros και στο Army of the Dead. Να περιμένεις γίγαντες, δράκους, στρατιώτες ενώ ο Νότος και ο Βορράς γίνονται «ένα». Πήρε 55 ημέρες από τους συντελεστές για να γυριστεί το επεισόδιο της μάχης.

To τέλος της σειράς ήταν βάρβαρο για το καστ

Ο Kit Harington αποκάλυψε ότι η τελευταία σεζόν είχε πολλή δουλειά για να γυριστεί ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος έκλαψε πάνω από μία φορά στα γυρίσματα. «Η τελευταία σεζόν του Thrones φαίνεται να σχεδιάστηκε για να μας ‘γονατίσει’. Όλοι ήταν ‘διαλυμένοι’ στο τέλος. Δεν ξέρω αν κλαίγαμε γιατί ήταν το τέλος ή γιατί ήταν τόσο κουραστικό. Ήμασταν όλοι άυπνοι και αυτό μας επηρέασε».

Τα teasers που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα

Υπομονή ως τις 14 Απριλίου!

Κεντρική φωτό: Instagram @gameofthronesbig