Όλες οι πληροφορίες που έχουμε ως τώρα!


έχρι τώρα, είμαστε σίγουροι όχι έχεις δει τις δυο σεζόν του Stranger Things τουλάχιστον μια φορά (ΟΚ, παραπάνω από μια φορά). Και μετά και την δεύτερη σεζόν, υπάρχουν πολλά άλυτα ερωτήματα που οι Duffer Brothers καλούνται να μας λύσουν.

Πρόσφατα λοιπόν, το Neftlix ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα γίνει η πρεμιέρα της σεζόν και με αφορμή την είδηση αυτή, αλλά και όλες τις δηλώσεις από καστ και συντελεστές όλο αυτό τον καιρό, έχουμε συλλέξει όλες τις πληροφορίες που γνωρίζουμε ως τώρα για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν της sci-fi σειράς!

Διάβασε παρακάτω 5 πράγματα που γνωρίζουμε ως τώρα!

Πρεμιέρα & Επεισόδια

https://www.instagram.com/p/BsFFalWFmI4/

Ο Matt Duffer είχε δηλώσει ότι η πρεμιέρα θα αργήσει. Τελικά, πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 4 Ιουλίου. H 3η σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια εκ των οποίων γνωρίζουμε ήδη μερικούς από τους τίτλους τους. Τίτλοι επεισοδίων όπως "The Case of the Missing Lifeguard" και "The Battle of Starcourt", μας βάζουν σε σκέψεις!

Will Byer

https://www.instagram.com/p/Bc-EJ3knAgN/

Ο αξιολάτρευτος Will πέρασε πολλά τις τελευταίες 2 σεζόν. Για την 3η λοιπόν, οι Duffer Brothers αποφάσισαν ότι χρειάζεται… διακοπές! Αυτό δεν θα σημαίνει ότι δεν θα είναι μέρος του καστ, απλά θα έχει κάποιο side story και δεν θα είναι το επίκεντρο αυτή την φορά.

Timeline

https://www.instagram.com/p/Bpma72gh3_x/

Η δεύτερη σεζόν διαδραματίστηκε κατά την διάρκεια της γιορτής του Halloween το 1984. Στη νέα σεζόν, «πηδάμε» 9 μήνες από το σημείο που μας άφησαν οι συντελεστές στην δεύτερη σεζόν. Η 3η σεζόν θα διαδραματίζεται το καλοκαίρι του 1985. Σημαντικό είναι να σημειώσουμε ότι αυτή η σεζόν εμπνέεται από την θρυλική ‘80s ταινία, Back to the Future που είχε κάνει πρεμιέρα και αυτή καλοκαίρι.

Starcourt Mall

https://www.instagram.com/p/BlWySXVjYkR/

O Steve, ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς και… babysitter των «μικρών εξερευνητών» του σόου θα πιάσει δουλειά σε αυτή την σεζόν! Δουλεύει στο Starcourt Mall το οποίο είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει το επίκεντρο του storyline της 3ης σεζόν. Εξάλλου, υπάρχει και ένα επεισόδιο αφιερωμένο εξ’ ολοκλήρου στο Starcour Mall.

Mind Flayer

https://www.instagram.com/p/Bq36DySBiiE/

Εννοείται πώς πρέπει να περιμένεις τέρατα και πλάσματα και σε αυτή την σεζόν. Ο Ross Duffer είχε δηλώσει σε συνέντευξη ότι η τελευταία σκηνή της 2ης σεζόν ήταν ένα hint για την τρίτη. «Κλείνουν την πόρτα στο Mind Flayer, αλλά όχι μόνο είναι ακόμα εκεί στο Upside Down αλλά όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει εκεί, ειδικά η Eleven. Δεν είχαμε δει ακόμα όλες τις ικανότητές της μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο. Τώρα γνωρίζει ότι υπάρχει», δήλωσε σχετικά. Φυσικά, δεν είναι μόνο το Mind Flayer που πρέπει να αντιμετωπίσουν οι νεαροί ήρωες. Συντελεστές έχουν υπονοήσει ότι υπάρχει άλλο ένα ακόμη κακό πλάσμα που θα απασχολήσει τους ήρωες και το οποίο σχετίζεται με το ήδη υπάρχον.

Δες παρακάτω ένα βίντεο teaser της 3ης σεζόν του Stranger Things που κυκλοφόρησε πρόσφατα, όσο περιμένουμε σε… αναμμένα κάρβουνα!

Κεντρική φωτό: Instagram @strangerthingstv