Μαζέψου με τα φιλαράκια και… λιώστε στις σειρές!


Mε τις τόσες streaming υπηρεσίες και συνδρομητικά κανάλια που υπάρχουν πλέον, το να απολαύσουμε ό,τι τραβάει η όρεξή μας είναι πια ευκολάκι. Από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ένα σωρό ακόμη shows, πλέον το σπίτι μας έχει μεταμορφωθεί σε ένα μίνι κινηματογράφο!

Οι βραδιές «μάζωξης» με τους φίλους για… τρελό binge-watching ταινιών και σειρών αποτελούν από τις αγαπημένες μας συνήθειες για να περάσουμε μια fun (και οικονομική) βραδιά!

Αν λοιπόν, αυτό το Σ/Κ είσαι σε πιο χαλαρή και… νοσταλγική φάση και εσύ και οι φίλοι σου, τότε σου έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Σειρές από τα ‘90s που έχουν αποτελέσει staple της pop ΤV κουλτούρας θα προσφέρουν πολλές ώρες ευχαρίστησης, γέλιου και…. κραξίματος --σε κάποιες περιπτώσεις.

Όπως και να έχει οι παρακάτω σειρές από τα ‘90s είναι must-see και εγγυώνται πολύ διασκέδαση!

Beverly Hills, 90210

Ποιο Gossip Girl; Τα ‘90s «γέννησαν» την καλύτερη εφηβική, δραματική σειρά. Τα looks δε από την σειρά, θα σε εμπνεύσουν!

Dawson's Creek

Μέχρι το τέλος της 1ης σεζόν, οι στίχοι της Paula Cole, από το τραγούδι των τίτλων "I Don't Want to Wait", θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό σου (και θα τους τραγουδάς όλο το βράδυ).

Melrose Place

Aν νόμιζες ότι οι φίλοι σου είναι… drama queens, τότε μάλλον δεν έχεις δει ποτέ Melrose. Δράμα, απρόσμενοι θάνατοι, σεξ, διαπλοκή… Όλα θα τα βρεις σε αυτή τη σειρά.

Cheers

Το λέει και ο τίτλος… Cheers! Kαι οι πρωταγωνιστές της σειράς κάθε φορά που βρίσκονται στο μπαράκι που είναι θαμώνες, κάνουν… cheers. Μαζί τους και εμείς με την διασκεδαστική sitcom σειρά που είναι από τις αγαπημένες των Αμερικάνων.

A Different World

Spin-off του κλασικού sitcom, The Cosby Show, η σειρά δείχνει τη ζωή μερικών κολεγιόπαιδων που πάνε σε ένα πλασματικό πανεπιστήμιο στη Virginia. Καθόλου περίεργο δεν μας κάνει που την σειρά έχει δημιουργήσει ο Bill Cosby… Παρόλα αυτά, είναι η τέλεια κυριακάτικη σειρά για να περάσει η μέρα σου χαλαρά και ευχάριστα!

Κεντρική φωτό: Instagram @sandyzamot