Οι δύο μεγάλοι αστέρες μαζί στην μεγάλη οθόνη. Επιτέλους!


Η νέα ταινία του ταλαντούχου Quentin Tarantino, Once Upon a Time in Hollywood, διαπραγματεύεται τον φόνο της Sharon Tate από τον κατά συρροή δολοφόνο, Charles Manson.

Το στόρι της ταινίας, στα χέρια του ταλαντούχου σκηνοθέτη μοιάζει να είναι ήδη πολλά υποσχόμενη, αλλά τώρα με πρωταγωνιστές τον Brad Pitt και τον Leonardo DiCaprio, είμαστε σίγουροι ότι θα έχει τεράστια επιτυχία!

Για πρώτη φορά, οι δυο αστέρες του Χόλυγουντ θα βρεθούν μαζί στην μεγάλη οθόνη, για την 9η ταινία του Tarantino.

H Sony Pictures πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε τα δύο αυτά ονόματα για το καστ της ταινίας. Αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με Pitt και DiCaprio, καθώς με τον πρώτο συνεργάστηκαν στο 8 φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Inglorious Basterds, ενώ με τον δεύτερο στο 5 φορές υποψήφιο για Όσκαρ, Django Unchained.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σχετικά, για το εν λόγω project: «Δούλευα αυτό το σενάριο επί πέντε χρόνια, καθώς είχα ζήσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στο Λος Άντζελες, την περίοδο του 1969, όταν ήμουν 7 χρονών. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα διηγηθώ την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλυγουντ που δεν υπάρχουν πια. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος για τη δυναμική συνεργασία με τον Leonardo DiCaprio και τον Brad Pitt ως Rick και Cliff».