Ετοιμάσου για πολύ ποπ κόρν και φουλ streaming!


Πάλι καλά που υπάρχουν τα καλωδιακά κανάλια και οι πλατφόρμες streaming (βλ. Netflix) που θέλοντας το ένα να ξεπεράσει το άλλο σε ratings και κριτικές, έχουν ως αποτέλεσμα να δημιουργούν εκπληκτικές τηλεοπτικές σειρές. Σειρές των οποίων τα budgets ανά επεισόδιο, φτάνουν αυτά blockbuster ταινιών και μας προσφέρουν στο γυαλί καταπληκτικές ερμηνείες, καλογραμμένα storylines και πάρα πολύ γέλιο --ή κλάμα.

Ο Απρίλιος λοιπόν, είναι ο μήνας που πάντα κάνουν πρεμιέρα οι «ανοιξιάτικες» σειρές και φέτος η λίστα με τις αγαπημένες μας είναι ατελείωτη! Παρόλα αυτά, εγώ κάνω ένα… ξεκαθάρισμα και σου λέω παρακάτω ποιες είναι οι 5 σειρές που ξεκινάνε αυτές τις ημέρες και που δεν πρέπει να χάσεις σε καμία περίπτωση!

Louis C.K. (2017) – 4 Απρίλιου

Ο πασίγνωστος stand up κωμικός επιστρέφει και πάλι μετά από πολύ καιρό στις οθόνες μας με την ομώνυμη σειρά, Louis C.K. Παρουσιάζοντας μια –μη ρεαλιστική- εικόνα της πραγματικής του ζωής, ο Louis C.K. μας βάζει για τα καλά σε βαθιές, υπαρξιακές αναζητήσεις με πάρα πολύ όμως γέλιο!

{youtube}d1Fe3mInaTI{/youtube}

The Leftovers Season 3 – 16 Απριλίου

Η σουρεαλιστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Justin Theroux επιστρέφει μετά από το τέλος μιας αινιγματικής δεύτερης σεζόν. Μέχρι και πρόσφατα, δεν γνωρίζαμε αν η καλογυρισμένη σειρά θα συνεχιστεί (καθώς η δεύτερη σεζόν δεν πήγε καθόλου καλά σε τηλεθέαση), παρόλα αυτά οι συντελεστές επιστρέφουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ, με σκοπό να μας βάλουν στον twisted και τρελό κόσμο τους για άλλη μια χρονιά!

{youtube}vAB4Ux62Dww{/youtube}

Veep Season 6 - 16 Απριλίου

Έχει πάρει τόσα βραβεία Emmy και Gloden Globe υποψηφιότητες αυτή η σειρά που αν δεν την έχεις δει μέχρι τώρα, πρέπει να ξεκινήσεις asap! Θα κλαις μέχρι δακρύων με τις γκάφες της πρώτης γυναίκας προέδρου της Αμερικής (I’m with her) και του entourage της, που θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη σου κωμική σειρά.

{youtube}1DU_VyHcWL4{/youtube}

Silicon Valley Season 4 – 23 Απριλίου

Τα nerds του Silicon Valley επιστρέφουν πιο τρομαγμένα και αποφαστιστικά από ποτέ! Έχοντας ένα νέο project για να «παίξουν» αυτή τη φορά, είμαστε προετοιμασμένοι για άλλο ένα διασκεδαστικό ντόμινο κακοτυχιών που πάντα συμβαίνει στους πρωταγωνιστές της σειράς!

{youtube}mydFes629og{/youtube}

Τhe Get Down Part 2- 7 Απριλίου

Την απόλυτη εικονοποίηση του “American dream” μας υποσχέθηκε στο 1ο part ο δημιουργός της σειράς και επιτυχημένος σκηνοθέτης Buz Luhrmann και το ίδιο φαίνεται να θέλει να μας προσφέρει και στο 2ο part της δραματικής, μουσικής σειράς. Θα τα καταφέρουν οι “The Get Down Brothers” στην μουσική, hip-hop σκηνή της Αμερικής του ’70 ή όχι; Σύντομα θα μάθουμε.  

{youtube}zvTicZKOK5Q{/youtube}