Ο χειμώνας θα αργήσει να έρθει, κατά τα φαινόμενα


Ο χειμώνας θα αργήσει να έρθει, κατά τα φαινόμενα

 

Οι πολυάριθμοι φίλοι του Game of Thrones, σε ολόκληρο τον κόσμο, περιμένουν καρτερικά κάθε χρόνο να έρθει ο σωτήριος μήνας Απρίλιος. Μήνας δηλαδή που κάνει πρεμιέρα κάθε χρόνο ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς.

 

Το 2017 όμως φαίνεται πως αυτό δεν θα γίνει, σύμφωνα όχι με φήμες, αλλά με τους ίδιους τους δημιουργούς της σειράς. Οι David Benioff και Dan Weis δήλωσαν σχετικά πως "δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα, όμως αυτή τη φορά θα αργήσει λίγο παραπάνω".

 

Αιτία για αυτή την καθυστέρηση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο... καιρός. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, ο καιρός. Στις δυο τελευταίες σεζόν το σλόγκαν του σήριαλ "Ο Χειμώνας Έρχεται" παίρνει σάρκα και οστά, με την κάθοδο των White Walkers. Κάτι που καθιστά την πραγματοποίηση των γυρισμάτων πρακτικά αδύνατη, λόγω της καλοκαιρίας των επόμενων μηνών.

 

Ο χειμώνας άργησε λοιπόν να έρθει, όχι μόνο για τον πραγματικό κόσμο, αλλά και για εκείνον του Westeros. Κάτι που προσθέτει στις στεναχώριες των θαυμαστών του Game of Thrones, μετά την ανακοίνωση πως η 7η σεζόν δεν θα έχει τον γνώριμο αριθμό των 10 επεισοδίων, αλλά αντ'αυτού μόνο 7.