Όλα όσα είδαμε στο πρώτο πάρτι του Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz...


Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Τις Κυριακές, όσο βρίσκομαι στην πόλη, ειδικά αυτές τις Κυριακές που κάνει πολλή (πολλή όμως) ζέστη, δεν το κουνάω από το σπίτι. Ούτε για να πάω στην θάλασσα, ούτε ακόμα κι αν είχα σκοπό να δω από κοντά την Rihanna. Μέχρι να έρθει η στιγμή να φύγω για διακοπές, το «πλάνο» με βρίσκει στο σπίτι, με το air condition μονίμως ανοιχτό και την TV να παίζει σειρές.

Παρόλα αυτά, την Κυριακή στις 22 Ιουλίου, έκανα την διαφορά. Σηκώθηκα από το κρεβάτι, έβαλα μαγιό και έφυγα ya… banaki. Αν υπάρχει ποτέ αφορμή να «σπάσω» το κυριακάτικο ritual μου, ο λόγος πρέπει να είναι σημαντικός, διασκεδαστικός και να ξέρω ότι θα με κάνει χαρούμενη. Ο λόγος λοιπόν, ήταν το Aperol Spritz!

aperolevent_01.jpg 

Αν νομίζεις ότι ένα (πορτοκαλί) ποτό δεν είναι αρκετό για να με (ξε)σηκώσει από το κρεβάτι μάλλον δεν γνωριζόμαστε καλά. Ή απλά δεν έχεις δοκιμάσει το εν λόγω ποτό, πράγμα το οποίο βρίσκω αδιανόητο. Και αυτό, γιατί τα τελευταία χρόνια, ένα Aperol Spritz, έχει περάσει από τα χέρια όλων την Ελλήνων/Ελληνίδων (για να μην αναφερθώ στον χαμό που έχει γίνει στο εξωτερικό)!

Την Κυριακή λοιπόν, αν πέρασες από το Yabanaki Resort, τότε σίγουρα πέρασε αυτό το φωσφοριζέ πορτοκαλί ποτό από τα χέρια σου! Το Aperol Spritz λοιπόν, γιόρτασε την έναρξη των Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz, στο αγαπημένο Yabanaki. Φυσικά, ήμουν και εγώ εκεί, σαν φανατική του drink που είμαι! Από τα καλύτερα όμως πάρτι, σαν εκείνο του Aperol, θέλω πάντα να έχω τις ομορφότερες αναμνήσεις, γι’ αυτό απολαμβάνω υπεύθυνα. Άλλωστε όπως είχαν πει και οι αρχαίοι Έλληνες, μέτρον άριστον! Ένα με δύο ποτηράκια είναι αρκετά για να περάσεις καλά και να γυρίσεις με ασφάλεια στο σπίτι.

aperolevent_02.jpg 

Το πάρτι από την έναρξη μέχρι και την λήξη του ήταν γεμάτο ευχάριστα vibes, χαρούμενο κόσμο, πολλά (πορτοκαλί) ποτά και φυσικά πολλές εκπλήξεις!

aperolevent_03.jpg 

Βέβαια, η μεγαλύτερη έκπληξη όλων ήταν όταν ένα πορτοκαλί όχημα βγήκε μέσα από τη θάλασσα! 

aperolevent_06.jpg 

Tι; Πώς; Είναι δυνατόν; Πώς γίνεται; Αποκλείεται! Κι όμως! Ένα Aperol Spritz πορτοκαλί όχημα, ναι όχημα παρακαλώ, ξεπρόβαλλε από τη θάλασσα, έπλευσε προς τη στεριά, βγήκε έξω, έγινε bar και DJ deck!

aperolevent_07.jpg 

Το όχημα πρόσφερε πολλά Aperol Spirtz κοκτέιλ και πολλή διασκέδαση, με ξεσηκωτικές μουσικές (τα decks του Dj ήταν στην οροφή του οχήματος)! 

aperolevent_08.jpg 

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από την έναρξη του πάρτι έθεσε τον τόνο του event, ειδικά όταν ανέβηκε κι αυτός στην οροφή του οχήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτό είναι ένα «το πρώτο από τα πολλά πάρτι θ’ ακολουθήσουν», ξεσηκώνοντας τους πάντες!

 aperolevent_09.jpg  

aperolevent_11.jpg 

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, με τις «Aperol-ίνες» του event να μοιράζουν στον κόσμο πορτοκαλί καπέλα αλλά και κουπόνια για free Aperol Spritz κοκτέιλ!  

aperolevent_12.jpg 

aperolevent_14.jpg 

To πάρτι συνεχίστηκε μέχρι το σούρουπο με πολλή διασκέδαση, fun μουσικές, δροσιστικά Aperol Spritz,  χαμόγελα και πολλές φιγούρες στην άμμο!

aperolevent_10.jpg 

aperolevent_13.jpg 

Θες κι εσύ να είσαι μέρος της απόλυτης καλοκαιρινής εμπειρίας; Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα επόμενα πάρτι και για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, συντονίσου στις σελίδες του Aperol Spritz σε Facebook και Instagram.

 

Πρόγραμμα Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz

Αθήνα, 22 Ιουλίου @Yabanaki

Χαλκιδική, 28 Ιουλίου @Γλαρόκαβος

Πάρος, 2 Αυγούστου @Santa Maria

Χανιά, 8 Αυγούστου @Άμμος & Ήλιος

Μύκονος, 11 Αυγούστου @Kuzina

 

Φωτογραφίες: Θάνος Λαϊνας