Είσαι από 13 έως 18 χρονών και δεν ξέρεις πώς να γιορτάσεις τα γενέθλιά σου φέτος; Εμείς είμαστε εδώ!


Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό του platform.gr και του Hard Rock Cafe Athens και γιόρτασε τα γενέθλιά σου μαζί με πολλές εκπλήξεις! Κατά την διάρκεια του πάρτι σου, μπορείς να απολαύσεις Hard Rock αυθεντική μουσική, μοναδικό φαγητό, καθώς και πληθώρα από επιλογές δραστηριοτήτων!

Αν είσαι από 13 έως 18 ετών, στείλε email μέχρι την Κυριακή 1/10/17 στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέμα: "Πάρτι" και συμπλήρωσε από κάτω τα στοιχεία σου (όνομα, επώνυμο, ηλικία, email, τηλέφωνο).

Αν είσαι εσύ ο τυχερός του διαγωνισμού μας, θα έχεις τη δυνατότητα να καλέσεις μέχρι και 9 άτομα (την παρέα σου), ενώ αν θελήσεις μπορείς να καλέσεις και αντίστοιχο αριθμό ενηλίκων.

• To σύνολο των ατόμων που μπορεί να περιλαμβάνει το gathering γενεθλίων σου, είναι 10 teens & 10 adults.

• Ως προς το γεύμα, το Hard Rock Cafe Athens σου προσφέρει 1 burger & 1 αναψυκτικό σε κάθε καλεσμένο σου, καθώς και finger food για τους γονείς.

• Το gathering θα μπορεί να εξαργυρωθεί τον Οκτώβρη, από Δευτέρα έως και Σάββατο, ανεξαρτήτου ώρας, καθώς ο καθορισμός της ώρας και της μέρας θα γίνει σε συνεννόηση του νικητή με το Hard Rock Cafe Athens με βάση και τη διαθεσιμότητα.

hr_keimeno.jpg


Λίγα λόγια για το Hard Rock Cafe Athens ​

hr_keimeno2.jpgΤο Hard Rock Cafe Athens, το παγκοσμίου φήμης brand στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, λειτουργεί στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι.

Προσφέροντας τις πιο Hard Rock εμπειρίες, rock ‘n’ roll μουσική και αυθεντικά Hard Rock cocktails με συνοδευτικά γευστικά πιάτα, το Hard Rock Cafe Athens είναι πλέον hot-spot για τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Αθήνας.

Στο χώρο του μπαρ και στη μοναδική εσωτερική αυλή μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 50 άτομα, ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να λειτουργεί ο νέος χώρος του 1ου ορόφου με χωρητικότητα έως 150 άτομα. 

Το Hard Rock Cafe Athens, μπορείτε να το βρείτε στο κέντρο της Αθήνας, στην Αδριανού 52 στο Μοναστηράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Hard Rock Cafe Athens στο Facebook, Twitter, Instagram.

#ThisIsHardRock ​

Μην χάνεις ευκαιρία..