Τρισδιάστατο θέαμα και κατάρριψη μύθων φέρνει ο "τελευταίος ιππότης" που καταφθάνει στις 22/6.


Η αντίστροφη μέτρηση για το «Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης» ξεκίνησε! Στις 22 Ιουνίου, η νέα θεαματική (και τρισδιάστατη) περιπέτεια του Μάικλ Μπέι έρχεται στους κινηματογράφους και καταρρίπτει πολλούς από τους γνωστούς μύθους του franchise, καλώντας μας να επαναπροσδιορίσουμε τι σημαίνει να είναι κανείς ήρωας. 
 

trans1.jpg


Οι άνθρωποι και τα Transformers βρίσκονται σε πόλεμο, με τον Όπτιμους Πράιμ να αγνοείται. Το κλειδί για τη σωτηρία του μέλλοντος της ανθρωπότητας βρίσκεται θαμμένο στα μυστικά του παρελθόντος, στην άγνωστη ιστορία των Transformers στη Γη.

Έτσι, η σωτηρία του κόσμου φαίνεται να εξαρτάται από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιέγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

 trans2.jpg


Έρχεται μια στιγμή στη ζωή του καθενός μας που καλούμαστε να κάνουμε τη διαφορά και τότε οι κυνηγημένοι γίνονται ήρωες, οι ήρωες κακοί και το μοναδικό ερώτημα που απαιτεί απάντηση να είναι: Ποιός από τους δύο κόσμους θα επιβιώσει, ο δικός τους ή ο δικός μας.

Η απάντηση θα μας δοθεί στη μεγάλη οθόνη, μέσα από τις ερμηνείες των Μαρκ Ουόλμπεργκ, Ιζαμπέλα Μόνερ, Τζος Ντουχάμελ, Άντονι Χόπκινς, Πίτερ Κάλεν, Λόρα Χάντογκ.

Πάρε μια γεύση από το τρέιλερ και ετοιμάσου για υπερθέαμα και αδρεναλίνη στα ύψη! 


{youtube}l7JXvo36Woo{/youtube}
 

Και σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει η πληροφορία, αυτή η ταινία Transformers θα είναι μάλλον και η τελευταία του Μάικλ Μπέι. Ο ίδιος είχε γράψει στο website του, σχετικά:

"Είναι γλυκόπικρο για μένα. Σε κάθε ταινία Trasformers είπα ότι θα είναι η τελευταία. Βλέπω τα 120 εκατ. θαυμαστές στον κόσμο που βλέπουν τις ταινίες, το τεράστιο θεματικό πάρκο και τα υπέροχα παιδιά από το Make - A - Wish που επισκέπτονται τα γυρίσματα μου, και κάπως με γυρίζει πίσω. Αγαπώ να κάνω αυτές τις ταινίες. Αυτή ήταν εξαριετικά διασκεδαστική στα γυρίσματα. Αλλά, αυτή τη φορά, μπορεί όντως να είναι η τελευταία. Οπότε το λέω".