Μπέργκερς, παγωμένη μπύρα και άφθονα αστεία από τους πιο ταλαντούχους νέους κωμικούς


Μπέργκερς, παγωμένη μπύρα και άφθονα αστεία από τους πιο ταλαντούχους νέους κωμικούς

 

TCU AROUND, το πρόγραμμα ανταμοιβής του CU που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των νέων, εκτός από εκπληκτικές προσφορές, χαρίζει και μοναδικές εμπειρίες. Μετά το neon party στο καράβι, την απόδραση από το μεγαλύτερο escape room, το απίθανο πάρτι γενεθλίων με τους Vegas να τραγουδούν live στο σπίτι ενός τυχερού φίλου του CU, ήρθε η σειρά του CU STAND UP BITES. Μιας νέας, χορταστικής, ιδιαίτερης και μοναδικής  εμπειρίας που οι συντάκτες του Youth Platform ζήσαμε από κοντά...

 

2-cu_simplyburgers_29_05_16_kifisia_IM_100.jpg

 

Να κάνουμε τις συστάσεις πρώτα: To CU STAND UP BITES είναι μία βραδιά Stand Up Comedy που διοργανώθηκε για τους φίλους του CU AROUND με free burgers στα SIMPLY BURGERS, στην Κηφισίας, την Κυριακή 29 Μαΐου, στις 21:00. Ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Blink Μike έστρωσαν το τραπέζι για να χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη bites, από γέλιο και burgers. Εννοείται ότι δεν θα λείπαμε από αυτό!

 

2-cu_simplyburgers_29_05_16_kifisia_IM_003.jpg

 

Οι πόρτες άνοιξαν λίγα λεπτά μετά τις 9, και εμείς, μαζί με τον υπόλοιπο συγκεντρωμένο κόσμο, καθίσαμε στις θέσεις μας και περιμέναμε με ανυπομονησία τα λαχταριστά πιάτα των Simply Burgers. Πιάτα που είχαν ετοιμάσει και ξεκίνησαν να έρχονται μέσα σε λίγα λεπτά. Το μενού περιλάμβανε δυο πεντανόστιμα ορεκτικά και ένα ζουμερό burger. Ενώ δεν έλειπε και ένα δροσιστικό συνοδευτικό, που ήρθε στη μορφή μιας παγωμένης μπύρας ή ενός αναψυκτικού για όλους όσους είχαν δώσει το παρόν! Γύρω στις 10:30, αφού είχαμε τελειώσει όλοι το φαγητό, ανέβηκαν στη σκηνή οι 3 κωμικοί.

 

2-cu_simplyburgers_29_05_16_kifisia_IM_045.jpg

 

Ποιοί ήταν αυτοί; Μα φυσικά ο Διονύσης Ατζαράκης (που εκτελούσε και χρέη παρουσιαστή), ο Blink Μike και ο Θωμάς Ζάμπρας. Αυτή ήταν και η σειρά με την οποία εμφανίστηκαν, με τον Διονύση Ατζαράκη να κάνει ένα εντυπωσιακό comeback στο σανίδι για να κλείσει με μεγαλειώδη τρόπο τη βραδιά, με ένα μουσικοχορευτικό σόου που έβγαζε αβίαστα το γέλιο στους θεατές. Κάτι άλλωστε που έκαναν και οι τρεις stand up comedians, οι οποίοι χάρισαν στιγμές πηγαίας διασκέδασης και feel good συναισθήματος...

 

2-cu_simplyburgers_29_05_16_kifisia_IM_068.jpg

 

...Ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τροπο μια βραδιά που τα είχε όλα: φαγητό που σε έκανε να γλύφεις τα δάχτυλα σου, παγωμένο αναψυκτικό ή μπύρα για να σβήσεις τη δίψα σου, άφθονες στιγμές γέλιου από τους ταλαντούχους κωμικούς που ανέβασαν το event σε άλλο επίπεδο και φυσικά το CU AROUND, που αποτελεί πλέον εγγύηση όχι μόνο για τις τηλεπικοινωνιακές σας ανάγκες, αλλά και για την έξοδό σας!

 

2-cu_simplyburgers_29_05_16_kifisia_IM_041.jpg


Φωτογραφίες: Ηλίας Μερτής