Κάθε βδομάδα το Youth Platform σας προσφέρει βιβλία. Συνεχίζουμε με το "Κόκκινη σαν το αίμα " και "Λευκή σαν το χιόνι"


Το Youth Platform σας προσφέρει, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο , πέντε (5) βιβλία του "Κόκκινη σαν το αίμα" και πέντε (5) βιβλία του "Λευκή σαν το χιόνι" σε 5 νικητές ( ο κάθε νικητής θα κερδίσει ένα βιβλιο του "Κόκκινη σαν το αίμα" και ενα του "Λευκή σαν το χιόνι")


Λίγα λόγια για τα βιβλία

Κόκκινη σαν το αίμα

Ακολουθήστε τα ματωμένα ίχνη της στο χιόνι…
Στην καρδιά του παγωμένου χειμώνα της Φινλανδίας, μέσα στον σκοτεινό θάλαμο ενός σχολικού εργαστηρίου φωτογραφίας, στεγνώνουν κρεμασμένα  ένα σωρό πλυμένα χαρτονομίσματα. Χιλιάδες ευρώ πιτσιλισμένα με αίμα.
Η δεκαεφτάχρονη Χιονάτη Άντερσον δεν ανακατεύεται σε ξένες δουλειές. Αλλά τα ματωμένα λεφτά που βρίσκει ανατρέπουν τα πάντα στη ζωή της: αναζητώντας τα ίχνη τους θα βρεθεί μπλεγμένη σε κυκλώματα ναρκωτικών και διαφθοράς. Και θα ριχτεί σ’ έναν θανάσιμο αγώνα δρόμου για να σώσει τους φίλους της και τον εαυτό της.
Όταν θα δει το ίδιο της το αίμα να χύνεται στο χιόνι, θα είναι άραγε πολύ αργά;

Λευκή σαν το χιόνι

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα κορίτσι που είχε ένα μυστικό.
Η Χιονάτη Άντερσον ταξιδεύει στην Πράγα, που ασφυκτιά μέσα στην υγρή ζέστη του καλοκαιριού. Τη μοναξιά και την ησυχία όμως που αποζητά θα τη διακόψει μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Λένκα, που ισχυρίζεται ότι είναι… αδελφή της.
Προσπαθώντας να ξεδιαλύνει το παλιό, ξεχασμένο μυστικό της οικογένειάς της, η Χιονάτη θα μπλέξει με μια παράξενη αίρεση, που αποδεικνύεται θανάσιμα επικίνδυνη. Και έτσι, με την ανάσα του θανάτου να την πλησιάζει, θα ψάξει την απάντηση στα στενά δρομάκια και τα νεκροταφεία της παλιάς Πράγας.
Ποιον όμως μπορεί να εμπιστευτεί, αφού κανενός οι προθέσεις δε δείχνουν καθαρές και λευκές σαν το χιόνι;


Δηλώστε συμμετοχή!

Για να δηλώσετε συμμετοχή κάντε share το άρθρο στο Facebook και στείλτε μας email με θέμα "Διαγωνισμός βιβλίου Μεταίχμιο " καθώς και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο  Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 11/12 στις 16.00 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.
Καλή επιτυχία!!

Σημείωση : Οι κάτοικοι Αττικής  μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι.

Οι νικητές  που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη μπορούν να περάσουν να παραλάβουν το αντίτυπό τους από το ΟΞΥΓΟΝΟ (Ολύμπου 81), καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 3 το μεσημέρι (εκτός Δευτέρας).

Για τους νικητές της επαρχίας θα γίνει αποστολή ταχυδρομικά.