Ο Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος είναι ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει ένα tablet (προσφορά της εταιρείας Crypto Electronics).


Ο μεγάλος διαγωνισμός των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τη συναρπαστική σειρά «Οι φύλακες του χρόνου» έφτασε στο τέλος του. Δείτε τους νικητές!

Ο Ηλίας Τριανταφυλλόπουλος είναι ο μεγάλος τυχερός που κερδίζει ένα tablet (προσφορά της εταιρείας Crypto Electronics). Για την παραλαβή του δώρου μπορεί να επικοινωνήσει με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο τηλ. 211 3003580 (εσωτ. 523, κα Μαρία Γεροσίδερη).

Οι τρεις τυχεροί που κερδίζουν βιβλία της επιλογής τους, ονομαστικής αξίας 100 ευρώ, είναι οι:
1. Ιωάννης Γιαννούλας
2. Ιωάννα-Χριστίνα Γκούμα
3. Δημήτρης Φράγκος

Παρακαλούνται οι τρεις τυχεροί να επιλέξουν τα βιβλία που επιθυμούν από τον διαδικτυακό μας τόπο www.metaixmio.gr και στη συνέχεια να στείλουν ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τους τίτλους που επιθυμούν και τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας), ώστε να κανονίσουμε την αποστολή των βιβλίων.

Τέλος, οι τριάντα τυχεροί που εξασφαλίζουν δωρεάν είσοδο στα διαδραστικά παιχνίδια ρόλων που διοργανώνονται τον Φεβρουάριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή τη σειρά είναι:

Για το παιχνίδι που θα γίνει στον Πολυχώρο Μεταίχμιο (Αθήνα) το Σάββατο 8 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014:
Σμαράγδα Χατζηπαντελή, Ιωάννα Σιούρτη, Κορίνα Παραβάλου, Παναγιώτης Καστερούδης, Μελιτίνη Καστερούδη, Ντίνα Λούμου, Ιωάννης Σκρέκας, Χρήστος Γεωργακόπουλος, Σίλια Ζαχαριάδη, Νικολέτα Κωσταρίνη, Βασιλική Τσίκνα, Αιμιλία Σφακιανάκη, Γιώργος Μουσελάς, Νεφέλη Χωριανοπούλου, Δημήτρης Τζοβάνης, Ιωάννα Καραμπατάκη-Πλατάρα, Μαρία-Ελένη Χωριανοπούλου, Άννα Ασσάτωφ, Θεοφανία Τσιώτου, Παναγιώτης Δουράκης.

Για το παιχνίδι που θα γίνει στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Θεσσαλονίκη) το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014:
Άνθιμος Κνάβας, Χριστίνα Ανδριανίδου, Ευστάθιος Σακούλης, Άννα Αλεξανδρίδου, Βασίλης Αθανασίου, Άρτεμη Μανταμοπούλου, Στέφανος Τσάμης, Διονύσιος-Εμμανουήλ Παπαϊωάννου, Γιώργος Παπαϊωάννου, Μαρία Κάλλου.

Οι παραπάνω νικητές θα πρέπει να πληρούν τον όρο που αφορά την ηλικία των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό (9-16 ετών) για να παρακολουθήσουν τα διαδραστικά παιχνίδια και πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ (211 3003580) ή το ΟΞΥΓΟΝΟ (2310 260085) για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους.

 

«Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας»

Με αφορμή την εφηβική σειρά βιβλίων Οι Φύλακες του Χρόνου θα υπάρξει διαδραστικό παιχνίδι ρόλων στον Πολυχώρο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Σάββατο, 8 και 22 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 το μεσημέρι
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα)

Στον ρόλο του Αφηγητή ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στήνει την ιστορία και οι συμμετέχοντες, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, παίρνουν αποφάσεις για έναν χαρακτήρα της ιστορίας. 
Η επιτυχία της αποστολής, η ευτυχής κατάληξη της ιστορίας, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις αποφάσεις που θα πάρει η κάθε ομάδα, αλλά και σε έναν μικρότερο βαθμό από την τύχη, που μπορεί να είναι με το μέρος τους ή εναντίον τους...

Γίνε κι εσύ ένας Φύλακας στα μονοπάτια του χρόνου, γνώρισε ανθρώπους από διαφορετικές εποχές και ζήσε επικίνδυνες περιπέτειες!

Στο παιχνίδι μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας από 9 ετών.
Διάρκεια: 1,5 ώρα

Αντί εισιτηρίου απαιτείται η αγορά ενός τίτλου της σειράς κατά την είσοδο στην εκδήλωση.
Εάν θέλεις να συμμετάσχεις, πρέπει να δηλώσεις συμμετοχή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (σημειώνοντας ονοματεπώνυμο, ηλικία και στοιχεία επικοινωνίας). 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 24 παιδιά).

Στη σειρά κυκλοφορούν δύο βιβλία:
1. Οι Φύλακες του Χρόνου 
2. Οι Φύλακες του Χρόνου, Η μέρα του αρπακτικού