Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Propaganda Rolling Art Co.


 

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στο Propaganda Rolling Art Co.

 

Στα πλαίσια της συμπλήρωσης δύο χρόνων της ομάδας Be Uncensored, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών “Custom Vinyl Sleeves” στο Propaganda Rolling Art Co. Ισαύρων 7, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

 

Εικαστικοί, street artists και designers απ’ όλη την Ελλάδα θα παρουσιάσουν έργα τους που έχουν ως εφαλτήριο τους δίσκους βινυλίου. Καμβάς τους, τα λευκά εξώφυλλα. Οι καλλιτέχνες θα αποδώσουν ελεύθερα εικόνες, σύγχρονες ή μοντέρνες. Σύγχρονες είναι αυτές που συμβαδίζουν με την εποχή μας, μοντέρνες αυτές που προπορεύονται. Η έκθεση δεν έχει απλά σκοπό να εικονογραφήσει, αλλά να θέσει μια κοινή βάση για την αισθητική που μας εκφράζει σαν ομάδα. Τα εξώφυλλα αποκτούν τη δική τους αυταξία. Ακολούθως ένα μέρος των εσόδων απο την πώληση των έργων θα κατατεθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο θα ανακοινωθεί εντός των ημερών. 

 

Μερικοί από τους συμμετέχοντες είναι οι:

James Enox, Αγγελική Τσόλη, Θεανώ Γιαννέζη, Kuki, Ser, Zofos, Apodec, Φωτεινή Τσακιρούδη, Γιάννης Σιαδήμας, Ελευθερία Στράκα, Άγγελος Μαντζαράκης, Κωνσταντίνος Δουλγερίδης, Αλέξανδρος Τσαντίδης, Βάγια Ματαφτσή

 

Στο party εγκαινίων, οι resident DJs της ομάδας Be Uncensored, Kabelsalat, Rhyleb, Hearthink και Thomas Numan θα παρουσιάσουν ένα μικρό μέρος της δισκοθήκης τους, ενώ τα πικάπ θα είναι διαθέσιμα για οποιονδήποτε έχει όρεξη να φέρει τους δίσκους του. Η είσοδος είναι δωρεάν. 

 

Propaganda Rollin Art Co. 

Ισαύρων 7

54622 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2314005392

 

Εγκαίνια: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014, 19:00

Διάρκεια έκθεσης: 3/10/2014 - 21/10/2014

 

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο: 11:00 - 15:00

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή: 11:00 - 21:00