Στα λεοφορεία, στα τρένα, στα φανάρια, στους δρόμους, μαγαζιά...


Έστω και ένας θα φοράει ακουστικά και θα βρίσκεται ''χαμένος'' στον δικό του μουσικό κόσμο. Η μουσική είναι σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή πολλών νέων και αποτελεί συχνά ''ψυχής ιατρείο''.

Πάντα όμως, άκουγα τον καθηγητή μου να λέει: '' Βλέπω παιδιά να περπατάνε στους δρόμους με ακουστικά στα αυτιά και τρέμει η ψυχή μου. Πώς θα ακούσουν ένα αυτοκίνητο που πλησιάζει; Μη το κάνετε αυτό, είναι επικίνδυνο να περπατάτε έτσι χαμένοι και αποκομμένοι από το εξωτερικό σας περιβάλλον''.
Δεν είχε και άδικο, εδώ που τα λέμε...

Αλλά απ'την άλλη, ξέρω πόσο ωραίο είναι να συνοδεύει μια ''όμορφη'' μελωδία μέσα στην μέρα σου. Μπορείς βέβαια να την απολαύσεις εξίσου και χωρίς ακουστικά.

Εφόσον, όμως θα είσαι πολύ πολύ προσεκτικός όταν κινείσαι στους δρόμους με τα ακουστικά σου, πάμε να δούμε τα καλύτερα της αγοράς που θα σου προσδώσουν αξεπέραστο στιλ και φυσικά ποιοτικό ήχο.

MARSHALL MAJOR II

marshall-major2_resize.jpg

Ιδανικά για όσους ψάχνουν τον ιδανικό συνδυασμό στιλ και απόδοσης σε χαμηλό κόστος!
Η Marshall έχει κάνει εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζοντας φανταστικά ακουστικά. Τα Major II έχουν όμορφη σχεδίαση, ιδιαίτερα μαλακή στέκα και αναδιπλούμενα ακουστικά για εξαιρετική φορητότητα. Είναι εξοπλισμένα με οδηγούς 40mm οι οποίοι προσφέρουν καλή απόδοση σε όλο το ακουστικό φάσμα. Οι χρυσές λεπτομέρειες και το σπιράλ καλώδιο που θυμίζουν 70’s είναι κάτι που έχει κερδίσει φανατικούς αγοραστές.

ΤΙΜΗ: 49.90€

1MORE TRIPLE DRIVER


1MORE-TRIPLE-DRIVER_resize.jpg

Έχουν καταφέρει να εντυπωσιάσουν! Ακουστικά με εξαιρετική σχεδίαση, άριστη ποιότητα κατασκευής και απλά φανταστικό ήχο. Τα Triple Driver έχουν premium κατασκευή, και σίγουρα ξεχωρίζουν από τον μαύρο ματ σωρό ακουστικών που υπάρχει στην αγορά. Ο ήχος τους είναι εντυπωσιακά ισορροπημένος, με γεμάτα μπάσα, μεστές μεσαίες συχνότητες και κρυστάλλινες υψηλές.
Εκτός από τα απλά ακουστικά υπάρχει και έκδοση Lightning για iPhone ενώ σύντομα έρχεται και η ασύρματη έκδοση. Μια από τις καλύτερες αγορές που μπορείτε να κάνετε σήμερα.

ΤΙΜΗ: 119€ 

Xiaomi Wireless Bluetooth 4.1 Music Sport Earbuds

Xiaomi-Wireless-Bluetooth-4.1.jpg

Ξεχώρισε άμεσα ως ένα προσιτό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών με αδιάβροχο και sweatproof (απωθητικό για τον ιδρώτα) σώμα με αξιολόγηση IPX4. Είναι επίσης αρκετά ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 17,8 γραμμάρια! 
Η τιμή του κειμένεται γύρω στα 20€ .

Μonster beats by Dr.Dre, solo 2 (black)

Monster-beats-by-dre-solo-2-headphones-black-400-0891169.jpg

Tα ακουστικά Beats Solo 2 αποτελούν το νέο μοντέλο ακουστικών, μετά την επιτυχημένη σειρά Solo HD. Έχουν συμπαγή και ανθεκτική καταστευή (σχεδόν άθραυστα) ώστε να τα έχεις πάντα μαζί σου. Ο ποιοτικός τους ήχος οφείλεται στην υπογραφή του Dr.Dre. Έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για χρήση με όλα τα smartphones και Tablet!

αρχική τιμή :179E