Οι νέες αλλαγές που θα σε κάνουν να "κολλήσεις" ξανά


Αλλάζει και το Facebook. Λες και δεν μας έφθαναν τα updates στο Instagram. Δεν βάζει «stop», όμως, και κανείς στον Ζούκερμπεργκ. Αλλά, επειδή εγώ είμαι πάντα στο πλευρό σου, σου έχω συγκεντρώσει τις σημαντικότερες αλλαγές που θα δούμε στην εφαρμογή μέχρι το καλοκαίρι.

#1 «Meet New Friends»

Η καινούρια αυτή ενότητα θα βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν νέους φίλους και να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους που έχουν ίδια ενδιαφέροντα

#2 «Groups»

Η επιλογή των Groups θα βρίσκεται το κέντρο του ολοκαίνουργιου menu. Κάνοντας click εκεί, οι χρήστες θα βλέπουν μια ξεχωριστή ροή νέων αναρτήσεων από τα Groups που συμμετέχουν και προτάσεις για Groups που ταιριάζουν με την προσωπικότητα τους και τα hobbies τους.

#3 «Secret Crush»

Last και καθόλου least. Το «Secret Crush» σου κάνει προξενιό. Όσο weird και αν ακούγεται αυτό. Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει έως εννέα «φίλους» του για τους οποίους ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω από μια διαδικτυακή σχέση. Μετά απλά περιμένει, μήπως και κάποιος από τους εννέα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του πρώτου. Και, έτσι, τσουπ, μπαίνεις σε relationship mood.