Πόσο καλά γνωρίζεις το κινητό σου; Τα παρακάτω τρικ μάλλον δεν τα ήξερες...



1) Λειτουργία πτήσης για γρήγορη φόρτιση. Εάν θέλεις να φορτίσεις την συσκευή σου το ταχύτερο δυνατό ενεργοποίησε το Airplane Mode από τις συντομεύσεις σου και δες το κινητό σου να φορτίζει γρηγορότερα.

2) Για να δείς την ώρα παράδοσης των μηνυμάτων στο κινητό σου, σείρε το μήνυμα προς τα αριστερά.
Στο πλάι θα εμφανίστει η ακριβής ώρα παράδοσης του μηνύματος.

3) Όταν θέλεις να βγάλεις φωτογραφία πανόραμα, αλλά από την αντίθετη κατεύθυνση, πάτα πάνω στο βέλος που εμφανίζεται στο κέντρο. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να βγάλεις πανόραμα από όποια κατεύθυνση θες.

4) Όταν κάνεις λάθος στην αριθμομηχανή, δεν χρειάζεται να πατήσεις ''AC'' και να σβήσεις ολόκληρη την πράξη, απλά σύρε με το δαχτυλό σου δεξία ή αριστερά για να σβήσεις το τελευταίο ψηφίο ή το λάθος που έκανες.

5)Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ''Google Maps'' ενώ έχεις απενεργοποιημένα τα δεδομένα ή το wifi. Δεν χρειάζεται να καταναλώνεις τα δεδομένα σου, η εφαρμογή σου δείχνει τον χάρτη και την διαδρομή χωρίς σύνδεση.

Δυστυχώς γραπτώς δεν μπορείς εύκολα να εξηγήσεις πιο περίπλοκες ρυθμίσεις, όμως με μια απλή αναζήτηση στο youtube, μπορείς να βρεις βιντεάκια ιδιαίτερα χρήσιμα, με ρυθμίσεις που σίγουρα δεν θα έχεις ξανα ακούσει ποτέ!

iphonekanoniki.jpg