Μικρές απολαύσεις, ανεκτίμητης αξίας


Σαββατοκύριακο. Όταν έχεις σκύλο, το Σαββατοκύριακο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να περάσεις όση περισσότερη ώρα μπορείς με τον καλύτερο σου φίλο. 
Ευτυχώς η Pixie μου είναι μικρό σκυλάκι, 11 κιλών, ενεργητικό, αλλά δεν χρειάζεται έντονη εξάσκηση.  
Πάμε λοιπόν αρκετά πρωί στο πάρκο, γιατί έχει ησυχία, δεν έχει κόσμο, και μπορούμε να παίξουμε, να τρέξουμε αλλά και να απολαύσουμε με ησυχία αυτό το μικρό κομμάτι φύσης κοντά στο σπίτι μας.

almondins7.jpg

 

Το "βασίλειο" μου για έναν καφέ

Αυτό που πάντα με δυσκόλευε στις μεγάλες βόλτες με την Pixie, είναι ότι έπρεπε πριν να πιω οπωσδήποτε καφέ. Αρχικά, για να μπορέσω να «λειτουργήσω» αλλά και να αποκτήσω διάθεση για τρέξιμο και παιχνίδι.
Ο καφές για μένα σημαίνει ξύπνημα. Το Νο1 "ToDo" της ημέρας μου

coffeememe.jpg

 

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, λοιπόν, ξυπνήσαμε και κανονίσαμε να βρεθούμε με μία φίλη μου στο πάρκο, να παίξουμε με την Pixie αλλά και να τα πούμε.
Της είπα φυσικά να φέρει τους καφέδες…

Νέες γευστικές εμπειρίες

Όταν τη συνάντησα στο πάρκο, είδα ότι αντί για καφέδες, κρατούσε μία πάνινη (φυσικά) τσάντα σούπερ μάρκετ. Πριν προλάβω να μιλήσω και να τη ρωτήσω που είναι οι καφέδες, μου εμφάνισε δύο συσκευασίες Starbucks!

almondins2.jpg

 

Γνώριζα για τα κρύα ροφήματα Starbucks (λατρεύω το signature chocolate) και δεν μου έκανε εντύπωση. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι ήταν μία νέα, εντελώς διαφορετική γεύση.
Φυτικό ρόφημα! Δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Είχε έρθει η ώρα λοιπόν.

Διαβάζω Almond Plant - Based που συνδυάζει καφέ Espresso Roast και φυσικά αρώματα αμυγδάλου. 
Η γεύση του ήταν δυνατή, διαφορετική! Ενώ είναι καφές, θα το έλεγα ρόφημα. Γιατί δεν έχει καμία σχέση με όσους καφέδες έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ένα ρόφημα που σε αναζωογονεί, έχει υπέροχη μυρωδιά (λόγω αμυγδάλου) και όπως διάβασα αργότερα με λίγες θερμίδες (το τερπνόν…).

 almondins1.jpg

 

Vegan επιλογή; Όχι μόνο...

Για τη φίλη μου που είναι vegan, έχει γίνει καθημερινή επιλογή. Υποθέτω και για κάποιους που νηστεύουν. Εγώ δεν είμαι vegan, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να απολαύσω ένα ωραίο, διαφορετικό ρόφημα με θρεπτικά συστατικά. Πλούσια πηγή πρωτεΐνης, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών και πολλών σημαντικών αμινοξέων. Ευχαριστούμε αμύγδαλο!
Επειδή στο πάρκο παίζαμε και τρέχαμε με την Pixie, δεν μπορώ να πω ότι απόλαυσα αρκετά το ρόφημα μου ή τη φίλη μου, αλλά σίγουρα μου έδωσε την ενέργεια που χρειαζόμουν.

Το κυριότερο θέμα συζήτησης με τη φίλη μου, λόγω του νέου αυτού ροφήματος, ήταν γενικά ο well being τρόπος ζωής της ως vegan.

Κι εμένα μου αρέσει να γυμνάζομαι και να έχω ένα fit lifestyle, αλλά με τις πολλές ώρες δουλειάς και την Pixie, δεν βρίσκω πάντα το χρόνο. 

Βιγκανισμός. Το νέο αυτό trend!

O vegan τρόπος ζωής, τελευταία, κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Είναι φιλοσοφία, είναι υγεία και έχει θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον, που τόσο πολύ το χρειάζεται. 

Είναι σοκαριστικό ότι από έρευνες που έχουν γίνει, δείχνουν ότι 8εκ. θάνατοι, ετησίως, θα μπορούσαν να είχαν αποφευθεί αν περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούσαν τον βιγκανισμό.

veganstarbucks.jpg 

Επίσης τελευταίο new trend που αρχίζει και κερδίζει έδαφος, ειδικά τώρα που ζεσταίνει ο καιρός (ή τέλος πάντων όταν ζεσταίνει, γιατί ο Μάρτιος θα μας τρελάνει) είναι η εξάσκηση στη φύση! Τέλεια εμπειρία.

Προσωπικά, μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο πεζοπορίες, αλλά θα έκανα πολλά περισσότερα αν έμενα κοντά σε ένα τεράστιο πάρκο

Eίπαμε ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε, για να απολαύσουμε το κρύο μας καφέ Starbucks στο μπαλκόνι μου. Μπορεί να είναι ρόφημα on the go, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αράξεις και λίγο!

almondins5.jpg

 

Είτε Cappucino, είτε Macchiato, είτε Latte, η απόλαυση θα είναι μοναδική.

Και ίσως, ήρθε η ώρα να αρχίσω να ψάχνω λίγο περισσότερο τον βιγκανισμό.