Η Negin Mirsaheli στη θρυλική λίστα του Forbes με τους 30 πιο επιτυχημένους κάτω των 30.


3.png 

Επιχειρηματίας, μελισσοκόμος, fashion-travel blogger, youtuber, infuencer, είναι κάποιες από τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν την 29χρονη. 
Η followers της στο instagram ξεπερνούν τους 5,2 εκατομμύρια, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά. 
Κατάγεται από το Ιράν και είναι γεννημένη στο Άμστερνταμ οπού και μεγάλωσε. 
Σπούδασε International Business Management και το 2012 αποφάσισε να φτιάξει το προσωπικό της blog (neginmirsalehi.com) το οποίο έγινε αργότερα ιδιαίτερα γνωστό. Παράλληλα ανέβαζε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο instagram με θέμα κυρίως το στυλ, την μόδα και την ομορφιά. 

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να έχει εκατομμύρια θαυμαστές, να προσελκύει μεγάλα brands που ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της, να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να παρευρεθεί σε fashion shows κορυφαίων οίκων και να αποτελεί πρότυπο μίμησης για πολλές γυναίκες.

2.png 

Πριν λίγο καιρό, δημιούργησε μαζί με τον αγαπημένο της Mauritis Stibbe τη σειρά περιποίησης μαλλιών ''The Gisou hair oil''.
Ένα λάδι μαλλιών με βάση το μέλι και δύο σπρέι για προστασία από τη θερμότητα και το styling με βάση την πρόπολη είναι μερικά από τα προϊόντα της σειράς,με τελευταία προσθήκη την ειδική χτένα με την οποία η Negin φροντίζει να ανοίγει προσεκτικά τις μπούκλες της. 
Με μπαμπά μελισσοκόμο και μαμά κομμώτρια, ήταν ήταν σίγουρο ότι ο συνδυασμός θα οδηγούσε στη δημιουργία ενός beauty brand με φυσικά συστατικά που κάνει θαύματα!