Τι ισχύει και τι αναφέρει η εφαρμογή;


Τις τελευταίες ώρες, όλο και κάπου θα έχεις διαβάσει στο διαδίκτυο ότι η αγαπημένη και (κλασσική, πλέον), σειρά «Friends», θα σταματήσει να προβάλλεται μέσω του Netflix. Και ξέρω, ένας κρύος ιδρώτας σε έλουσε, η αγωνία κυρίευσε όλο σου το σώμα, όπως και εμένα άλλωστε, γιατί πολύ απλά δε γίνεται να αποσύρει κάποιος τα καλύτερα «φιλαράκια» μας έτσι απλά, χωρίς προειδοποίηση, χωρίς ένα μήνυμα, κάτι…


Εκατομμύρια συνδρομητές άρχισαν να στέλνουν e-mails στην εφαρμογή, για να μάθουν. αν τελικά θα μπορούν να βλέπουν ή ακόμα και να ξαναβλέπουν την αγαπημένη τους σειρά και τον επόμενο μήνα.


Φυσικά, το Netflix δε θα μπορούσε να μην δώσει τη δική του απάντηση σε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς, που ακόμη και σήμερα, συντονίζονται να δουν το κάθε επεισόδιο σαν να είναι η πρώτη προβολή. Και πιστεύω ότι είσαι και εσύ ανάμεσα σε αυτούς.


Η εφαρμογή αρκέστηκε σε ένα λιτό, αλλά έξυπνο tweet, προκειμένου να μας ενημερώσει ότι όλα αυτά που γράφονται τις τελευταίες ώρες είναι – ευτυχώς – fake news και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Άλλωστε, τα «Φιλαράκια» αποτελούν, και σήμερα, μία από τις πετυχημένες σειρές που προβάλλονται μέσα από το λατρεμένο «Netflix».

Τα «φιλαράκια» συνεχίζουν. Άρα, και η ζωή συνεχίζεται
Netflix, be my friend!