Τι φάση;


Η κατάσταση με τα beauty trends στο Instagram έχει ξεφύγει. Δεν έχει ξεφύγει λίγο; Δηλαδή, πλέον, βλέπεις κοπέλες να βάφονται βάζοντας σελοτέιπ στο πρόσωπό για να κάνουν το τέλειο eyeliner, κουτάλι για το τέλειο contour, να βάζουν κορνφλάουρ για να σταθεροποιήσουν το μακιγιάζ τους και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Και όλα αυτά είναι μερικά από τα “trends” που παίζουν στο μακιγιάζ. Γιατί, αν πιάσουμε το κεφάλαιο «μαλλιά» δεν θα τελειώσουμε ποτέ!

Αλλά μιας και μιλάμε για… τρίχες, το νέο craze στο Instagram είναι τα φωσφοριζέ μαλλιά! Τα rainbow hair είναι μια τάση που καιρό τώρα βλέπουμε να παίζει στο feed μας στο Instagram, αλλά τώρα είναι τα… φωσφοριζέ rainbow μαλλιά που κάνουν χαμό.

Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό τώρα, δεν ξέρω. Να φταίει o Kanye West που πριν μερικούς μήνες είχε κυκλοφορήσει ένα μοντέλο των YEEZY στην απόχρωση “Frozen Yellow” και που τώρα η γυναίκα του Kim Kardashian, κάνει συνέχεια εμφανίσεις φορώντας αυτό το χρώμα;

Να συμβαίνει επειδή η μόδα των ‘90s και των ‘00s επιστρέφει και το ίδιο και τα beauty looks της εποχής; Κανείς δεν ξέρει και βασικά δεν έχει σημασία. Το ζήτημα είναι ότι τα neon rainbow hair –προς το παρόν- κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Δεν υπάρχει διαφυγή τώρα.

https://www.instagram.com/p/BnFAbAWH_Eq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmbQ8Pvn6wL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BlLbAjNHLda/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Κεντρική φωτό: Instagram @ label.m_baltic