Πάτα το download τώρα!


Αχ, το Instagram. Πώς αλλιώς θα ξέραμε τι κάνουν οι αγαπημένοι μας «ήρωες», αν δεν είχαμε το Instagram; Ή που πήγε διακοπές η πρώην, αν δεν το ανέβαζε στο Story της;

Ναι, το IG λειτουργεί κάπως έτσι πλέον, αλλά μην ξεχνάς ότι ο βασικός του σκοπός ήταν (είναι…) ένας: η εικόνα. Η γρήγορη εικόνα για την ακρίβεια. Το να ανεβάσεις “insta-ntly” μια όμορφη εικόνα από το σημείο που βρίσκεσαι την παρούσα στιγμή.

Πολλοί έχουν Instagram ακόμη και τώρα, μόνο γι’ αυτό τον (φανταστικό) λόγο και είμαστε και εμείς on board, μη λέμε και ψέματα.

Πολλοί instagrammers λοιπόν, που βασίζουν τα προφίλ τους στην εικόνα και σε μια καλή φωτογραφία, έχουν μερικούς… άσους στο μανίκι τους, που τους βοηθάει να κάνουν το υλικό τους, εκπληκτικό. Υπάρχουν λοιπόν, μερικά apps που είναι φανταστικά, για αυτή την περίπτωση. Που θα κάνουν και το δικό σου υλικό, ακόμη πιο εντυπωσιακό, άρα και τις φωτογραφίες σου πιο εντυπωσιακές.

Είτε το κάνεις για τα Likes, είτε όχι (who cares, anyway?), οι παρακάτω 3 εφαρμογές θα γίνουν κάτι σαν κολλητοί.

VSCO

Παίζει και από τα καλύτερα apps γενικότερα. Έχει πολύ ωραία φίλτρα για να αναδείξεις τις φωτογραφίες σου, αλλά και πολλά editing tools για το constrast, μέχρι και τις σκιές και ένα σωρό ακόμη πράγματα. Η εφαρμογή και πολλά από τα φίλτρα είναι free, παρόλα αυτά, αν θέλεις να εμπλουτίσεις την συλλογή σου, μπορείς να αγοράσεις κι άλλα σε προνομιακές –σχετικά- τιμές.

https://www.instagram.com/p/BbUEGs8FuLr/?taken-by=kelly__novak

Huji

Τo τέσταρα φέτος το καλοκαίρι, αφού μου είχα δει τα Stories φίλων να βγάζουν συνέχεια κάτι καταπληκτικές, ρετρό φωτογραφίες. Το Huji λειτουργεί σαν τα παλιά φιλμ του ’80-’90 και προσφέρει ένα πιο εξεζητημένο, dreamy σχεδόν, αποτέλεσμα. Είναι ότι πρέπει για τις πιο «ψάγμενες» φωτογραφίες που θέλεις να έχεις που και που στο προφίλ σου.

https://www.instagram.com/p/BmoPQifHRn9/?taken-by=kelly__novak

Pixlr

Mε το Pixlr μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου φίλτρα με εφέ, να γράψεις στις φωτογραφίες σου και γενικά, μόνο καφέ που δεν ψήνει. Είναι τέλειο για το Ιnstagram, γιατί μέσα στον καταιγισμό των πανομοιότυπων φωτογραφιών που ανεβάζουν όλοι, αυτό σε κάνει να δώσεις την δική σου… ματιά.

https://www.instagram.com/p/Bm_LWYTFlkk/?tagged=pixlr

Φωτό: Priscilla Du Preez / Unsplash