Ένα nail salon στην Ρωσία γίνεται σούπερ… δημιουργικό


Κοίτα, λίγο να ασχολείσαι με τα ζητήματα της ομορφιάς και με τα… social media trends και σίγουρα έχεις δει να παίζουν ένα σωρό τάσεις που πραγματικά μας αφήσουν άφωνους. Για να καταλάβεις, μέσα από το Twittter και το Instagram έχουν προκύψει από τα λεγόμενα “glitter faces” (μακιγιάζ γεμάτα γκλίτερ στο πρόσωπο), τα νύχια… τιρμπουσόν, τα graffiti hair (ΟΚ, αυτά μας αρέσουν και λίγο) μέχρι και τα φρύδια που έχουν 3D λουλούδια πάνω τους!

Υπάρχουν πολλά beauty trends εκεί έξω που σίγουρα προκαλούν εντύπωση, αλλά κανένα δεν φτάνει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι αυτό το… μανικιούρ που είδαμε πρόσφατα σε ένα account στο IG.

Το Ρώσικο nail salon, Nail Sunny, δημιούργησε το πιο αναπάντεχο μανικιούρ ever! Τα… “pooping nails” πρόκειται για ένα μανικιούρ στο οποίο ο/η δημιουργός έχει «χτίσει» πάνω σε νύχι μια μίνι τουαλέτα και δύο οπίσθια τα οποία… αφοδεύουν!

https://www.instagram.com/p/Bj0Th4XAjyv/?taken-by=nail_sunny

Το εν λόγω μανικιούρ έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, άλλοι βρίσκοντάς το τρομερά δημιουργικό και άλλοι τρομερά αηδιαστικό!

Οι δημιουργοί του περίεργου αυτού μανικιούρ μάλιστα περήφανα δείχνουν πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν αυτό το, σίγουρα ευφάνταστο, μανικιούρ αλλά και τι συμβαίνει όταν το καταστρέφουν για να απελευθερώσουν τα νύχια από τα… περιττώματα!

https://www.instagram.com/p/Bj5Kz2anMJY/?taken-by=nail_sunny

Τώρα αν αυτό το μανικιούρ έχει πραγματική ζήτηση, δεν το γνωρίζουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το σκεφτόμασταν καλά πριν το τεστάρουμε…

Κεντρική φωτό: Instagram @nail_sunny