Το νέο feature της πλατφόρμας θέλει να σου βρει το τέλειο ταίρι


Αν αγαπάς το Tinder, το Badoo, το Happn και δεν ξέρω κι εγώ ποιο άλλο dating app που υπάρχει «εκεί έξω», τότε ίσως να λατρέψεις κι αυτό.

Το Facebook σύντομα δεν θα είναι απλά ένα μέσο για να… υποκλέβει ψηφοφόρους και να σε βοηθάει να επικοινωνείς με την ξαδέρφη σου στην Αυστραλία, αλλά θα είναι και το κατάλληλο μέρος για να βρεις την… αγάπη!

Σε μια παρουσίαση, που έκανε ο ίδιος CEO της Facebook, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε την νέα υπηρεσία της πλατφόρμας, “Facebook Dating”.  Συγκεκριμένα, πρόκειται μια ενέργεια που θα μετατρέψει το Facebook, με τους περισσότερους από 2,2 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως, σε σημαντικό ανταγωνιστή της Match Group, η οποία κατέχει και λειτουργεί το Tinder και τη δημοφιλή πλατφόρμα OkCupid.

«Υπάρχουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι στο Facebook που δηλώνουν ότι είναι ελεύθεροι. Συνεπώς κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό», δήλωσε για την απόφασή του να δημιουργήσει το δικό του dating app.

Παρόλα αυτά, ο Zuckerberg αναφέρει ότι η υπηρεσία αυτή δεν υποστηρίζει τις εφήμερες σχέσεις, αλλά στο να βρουν οι ελεύθεροι χρήστες του FΒ, την πραγματική αγάπη!

Διευκρίνισε, επίσης, ότι η υπηρεσία θα είναι προαιρετική και θα λανσαριστεί σύντομα, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία.

Φυσικά, όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία, θα έχει την προστασία των προσωπικών του δεδομένων, ώστε η υπηρεσία γνωριμιών να είναι απόρρητη για τους φίλους όσων επιλέξουν να τη χρησιμοποιήσουν.